Ihaldatud rannakeha kuue nädalaga

Copy
Foto: Pm

Suvi terendab ukse taga ning kes meist ei sooviks jalutada kaunile rannailmale vastu ideaalses versioonis iseendast. Pehme ning sile mereveest niisutatud nahk päikese saatel helkimas üle kaunite kumeruste.

Kui selline kujutlus on miski, mis toob sooja tundmust ka sinu hinge, siis on ehk juba täna õige aeg teha otsustav samm just sellise ideaalse reaalsuse loomiseks. Üks variant on tormata jalamaid treeningsaali molekulideni läbimõeldud toitumiskava saatel. Teine variant on broneerida konsultatsioon The Health Clinicu ilukirurgi juures. Kuigi tuleb möönda, et viimane on oluliselt tulemuslikum kui sinu soov on nooruslikud, täidlased ning täiusliku vormiga rinnad. Seda ei ole võimalik saavutada mitte ühegi treeningu või toitumiskavaga.

Rinnasuurendusoperatsioonist taastumine võtab aega keskmiselt 4 kuni 6 nädalat, seega on praegu just õige moment, et rannahooaja kõrghetkel oma uuest ja täiustatud välimusest rõõmu tunda.

Teine protseduur, mis pakub märkimisväärseid tulemusi sama lühikese ajaga on lipofilling. Lihtsalt väljendudes võimaldab lipofilling kolida keharasva sealt kuhu sa seda ei soovi, sinna, kuhu sa ennast pisut kurvikamana sooviksid näha. Lipofilling on suurepärane protseduur maksimaalselt loomuliku tulemuse saavutamiseks, kuna tegu on siiski keha oma rasvkoega.

Lisaks praegusele suurepärasele ajastusele on allpool välja toodud veel neli põhjust, miks see kaua küpsenud mõte väärib teostamist just nüüd ja praegu.

1. Kasvanud enesekindlus

Kui kirurgiline protseduur saab parandada inimese minapilti ja enesehinnangut, siis miks ei peaks seda aktsepteerima kui igat teist enesearenduslikku tehnikat?

Plastilist kirurgiat on võimalik teha väga mitmetel põhjustel. Alates soovimatu rasva eemaldamisest kuni lõike- ja põletusarmide eemaldamiseni, mis oma olemasoluga meenutavad inimesele mõnda läbielatud traumat igapäevaselt. Mõned inimesed valivad kirurgia, et kustutada visuaalseid meenutusi minevikus aset leidnud väärkohtlemisest.

Misiganes põhjustel ka ilukirurgia protseduur ette võetud ei ole, uus ja parandatud välimus mõjub enesehinnangule hästi, mis omakorda mõjutab positiivselt igat teist igapäevaelu aspekti. Sellel on tohutu parandav mõju sinu emotsioonidele, mis mitte ei vii sind lähemale ainult välimuse ideaalile, vaid ka vaimselt tervislikumale ja terviklikumale sinule.

2. Ilukirurgia on muutunud peavooluks

Ilutööstus on üks suurimaid tööstusharusid meie planeedil, niisiis miks me peaksime arvama, et ilukirurgiaprotseduurid on ühiskonnas pigem harvaesinevad?

Arvestades teaduse, meditsiini ning ühiskonna arengut on igati normaalne lasta enda välimust kohendada. Samal põhjusel miks käiakse hambaarstil pärleid valgendamas või kenamini ritta seadmas, on mõistlik viimistleda ka muid aspekte oma välimuse juures. Seda eriti juhul kui treening või dieet soovitud tulemust toota ei suuda.

Aluspõhjused miks otsustada lasta end kirurgiliselt kohendada on täpselt samad kui põhjused, miks inimesed käivad spordiklubides, jõusaalis või kosmeetiku juures - inimesed tahavad enda välimuse ning tervise eest hoolt kanda. Me elame ühiskonnas, kus välimus mängib olulist rolli - mitte ainult teiste vaid ka meie endi silmis.

Teatud hulk edevust on iseenesest mõistetav. Täpselt samamoodi, nagu me tunneme vajadust kanda hoolt oma tervise eest, tunneme me ka survet kanda hoolt selle eest, et meie füüsiline välimus oleks parim võimalik versioon meist.

3. Eemaldades oma ebakindlused on võimalik keskenduda oma tugevustele

Vaadates peeglisse hoomavad naised palju enamat kui keskmine mees. Nad näevad hõredaid juukseid seal, kus mees ei hooma miskit korrapäratut, nad tunnevad ebakindlust liigselt peenikeste huulte tõttu, on rahulolematud oma rindade välimusega ning tunnevad end halvasti liigse käsivarre rasva tõttu. Paljud, kui mitte enamik neist "muredest" ei ole tegelikult põhjendatud, kuid see ei ole mitte jutu mõte. Eesmärk on tunda ennast võimalikult hästi, eesmärk on vaadata peeglisse ning näha iga päev sealt vastu ideaalset versiooni iseendast. Me ei saa seda teha, kui me näeme peeglisse vaadates vaid vigu, sest keskendudes vigadele unustame me palju olulist - oma huumorisoone, meelekindluse, tarkuse ja elukogemuse. Kui me saame midagi ette võtta selleks, et peeglisse vaadates ei ole esimene asi, mida me näeme, vead välimuses või füüsilised puudujäägid, saame me keskenduda sellele mis on elus päriselt oluline. Kui selleks on vajalik lipofilling või rinnasuurendusoperatsioon - siis olgu nii. Uurimustöid, mis toetavad väidet, et ilukirurgiaprotseduurid tõstavad elukvaliteeti, on väga palju.

4. Ilukirurgia on palju taskukohasem kui sa arvasid

Enam ammu ei ole tarvis maksta tuhandeid kohe ning enne soovitud operatsiooni. Tänapäeval on võimalik valida väga rahakotisõbralikke makselahendusi, mille tulemusena saab viimistleda oma välimust just selliseks, mida sina pead ideaalseks ning teha seda väiksema igakuise kulu eest kui enamik kohvi peale kulutab.

Arvestades ilukirurgia populaarsuse jätkuvat tõusutrendi Eestis, on tark konsultatsioonile registreeruda esimesel võimalusel. Rannahooaeg on peatselt käes ning mõtted, mis siin artiklis said välja käidud on omased paljudele naistele.

Tallinnas on sind ootamas Ilu ja Tervise Keskus The Health Clinic. Tel: 6 000 925 | clinic@thehealthclinic.eu.

The Health Clinic on tervishoiuteenuste vahendaja. Adams Kirurgia Grupp OÜ, tegevusluba L02688. KT Kliinik OÜ, tegevusluba L02008.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles