ELU24 TEL AVIVIS: vene megastaar Filipp Kirkorov hurjutas eestlasi

Elu24
Copy

Eurovisiooni oranžile vaibale astus ka Venemaa megastaar Filipp Kirkorov, kel oli eestlastele nii mõndagi öelda.

Härra tuli oranžile vaibale kuldses jakikeses ning paistis olevat terve aja vägagi hõivatud: kord tippis ta miskit telefoni, seejärel pidi lausa kõne vastu võtma ja lõppude lõppuks tegi endast ka mõne selfi.

Ometigi soostus Kirkorov ka mõne intervjuu andma. «Nagu alati, näete te suurepärane välja!» kiidab reporter Marian Võsumets megastaari. 

«Tänud! Mis riik te olete... Eesti! Vot, öelge mulle siis palun, miks Eesti žürii andis Lazarevile (vene eurolaulik Sergei Lazarev – toim) viimasel korral 0 punkti, vaatajad andsid ju 12 punkti!» uuris kohe megastaar.

«Seekord niimoodi ei juhtu. Öelge parem, millal teie Eestisse tulete?» uuris seepeale reporter.

«Vot, kui te professionaalsed žüriiliikmed hindavad meid sel korral kõrgelt, siis tulen. Anne Veski, Jaak Joala... kasvasin nende muusikaga üles.»

«Austan teie muusikuid väga... Ivo Linna, tema on ju ka teie oma?! Saate aru, kui kahju, kui teie vaatajad annavad 12 punkti Lazarevile ja žürii annab 0 punkti. See on ebaaus,» sõnas Kirkorov.

Samuti uuris reporter, mis on Filippi populaarsuse saladus. «Armastus ja hea suhtumine teistesse inimestesse,» vastas Kirkorov.

Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles