Keskerakonna aukohus manitseb Toomi süüdistanud Stalnuhhinit

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Yana Toom Postimehe otsestuudios
Yana Toom Postimehe otsestuudios Foto: Erik Prozes / Postimees

Keskerakonna aukohus kutsus Yana Toomi esitatud kaebuse peale parteikaaslast Mihhail Stalnuhhinit tutvuma erakonna eetikakoodeksiga ning sellest kinni pidama.

«Aukohus tegi härra Stalnuhhinile ettepaneku lugeda Keskerakonna eetikakoodeksi vastavaid punkte ja nendest oma tegevuses lähtuda,» ütles Toom teisipäeval ERR-i uudisteportaalile.

Keskerakonna Narva piirkonna juht Toom kaebas linnas mõjuka keskerakondlase Stalnuhhini erakonna aukohtusse, kuna leidis, et viimane kahjustas oma tegevusega erakonna ühtsust Narvas ja sellega Keskerakonna tulemust riigikogu valimistel Ida-Virumaal.

Riigikogu ja Narva linnavolikogu liige Stalnuhhin süüdistas märtsi algul pärast riigikogu valimisi ajalehes Põhjarannik avaldatud usutluses Toomi nii Keskerakonna kehvas valimistulemuses kui ka Narva venekeelse gümnaasiumihariduse hävitamises. Samas kutsus Stalnuhhin ERR-i Narva-korrespondendi Jüri Nikolajevi sõnul valimiskampaanias avalikult valijaid Narvas Toomi poolt mitte hääletama ning hoopis teda toetama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles