Imiku tapnud USA paar läheb pikaks ajaks vangi

Copy
Kahenädalase tütre mõrva eest määrati Christopher McNabbile eluaegne vanglakaristus.
Kahenädalase tütre mõrva eest määrati Christopher McNabbile eluaegne vanglakaristus. Foto: twitter

Noored lapsevanemad Christopher McNabb ja Courtney Marie Bell seisavad silmitsi pika vanglakaristusega, kuna kohus leidis nad olevat süüdi oma 15 päeva vanuse tütre tapmises olles ise narkojoobes.

Paar tappis oma tütre Caliyah'i 2017. aastal ja selle teo eest ootab pereisa eluaegne vanglakaristus. Lapse emale määrati 30-aastane vanglakaristus. 

McNabb otsusega rahul ei ole, sest ta eitas kohtus oma süüd tütre surmas. 

«Ma olen süütu. Mina ei teinud seda,» ütles mees kohtunikule. «Sain lapsena peksa ja ma ei poolda seda üldse. Ma ei poolda seda. Ma ei teeks seda kunagi.»

Kohtunik John Ott aga ütles, et paar valis lapse kaitsmise ja tema eest hoolitsemise asemel narkootikumid. 

«See on haigus, aga ma püüdsin olla hea ema. Ma armastan oma lapsi,» ütles Bell kohtuniku süüdistusele vastates, mis aga õigusmõistjad ei veennud.

«Nagu paljudel kurjategijatel on ka sinul oma nägemus sellest, mida tähendab olla hea ema, aga see on väga kaugel normist,» ütles Ott.

Paari peres kasvas ka teine tütar, kes Caliyah'i surma hetkel oli kaheaastane. Nüüd elab vanem laps sugulaste juures.

Paarinädalaselt tapetud Caliyah leiti perekonna kodu lähedal asuvast metsast, surnukeha oli pakitud spordikoti sisse ja imiku kolju oli raskelt vigastatud.

Kuigi Caliyah'i surmas mõisteti süüdi tema vanemad, esinesid viimased enne lapse surnukeha leidmist televisioonis ja väitsid, et laps on jäänud kadunuks. 

«See laps oli algusest peale määratud hukatusele. Nad võtsid täiesti süütu lapse ja muutsid tema elu põrguks,» ütles advokaat Layla Zon kui kirjeldas perekonna varasemat vägivaldset õhkkonda, korratut kodu ja uimastikasutamist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles