Eesti Päevaleht suvel laupäeviti enam ei ilmu (3)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Eesti Päevaleht.
Eesti Päevaleht. Foto: Postimees.ee

Ekspress Meedia on otsustanud Eesti Päevalehe nädalalõpulehe LP ilmumise laupäeval lõpetada ning tõsta see suveperioodil hoopis reedele. Pole samas välistatud, et niisuguse süsteemiga võidakse jätkata ka sügisel.

Ekspress Meedia juhatuse esimehe Argo Virkebau sõnul tehakse esialgu selline katsetus vaid suveperioodiks. «Me oleme oma lugejatega suhelnud ning nad on öelnud, et tahaksid suveperioodil LPd varem kätte saada, kuna väga paljud sõidavad reede õhtul või laupäeva hommikul maale ja siis on see postkastis kuni pühapäeva õhtuni. Siis mõtlesimegi, et proovime ja toome ta juba reedel kohale. See on selline testimine, et kuidas lugejad selle muudatuse vastu võtavad,» kommenteeris Virkebau.

Ehkki selline vangerdus pole Virkebau sõnul otsene etteheide postivedajale, on sel kindlasti kaudne mõju täiesti olemas.

Seda, kas LP ilmumine reedel võiks jätkuda ka sügisel, pole Ekspress Meedia otseselt arutanud, küll aga ei tee Virkebau saladust, et nii võib juhtuda. «Ta võib jätkuda, me võime muuta ta tagasi. Pigem me vaatamegi selle põhjal, et mis lugeja ütleb, kas talle see lõpuks meeldib või mitte. Praegu on planeeritud selline süsteem augusti lõpuni,» selgitas Virkebau Postimehele.

Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvaldi teatel muudetakse kandepäeva muutmise tõttu sama perekonna reedesed väljaanded üheks mahukaks 60-leheküljeliseks tooteks.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles