Daniel Craigi juhendab 25. Bondi võtetel seksiinstruktor

Inna-Katrin Hein
Copy
Daniel Craig aprillis 2019 Jamaical
Daniel Craig aprillis 2019 Jamaical Foto: Leo Hudson / AP/Scanpix

Jamaical on käimas 25. Bondi-filmi võtted ning produtsendid palkasid Daniel Craigi ja Ana De Armase jaoks seksiisntruktori, kuna neil kahel näitlejal on mitu kuuma seksistseeni.

Produtsentide teatel aitab see instruktor 51-aastasel Craigil ja 31-aastasel De Armasel näidata paremini oma tegelaste kuuma kirge, teatab dailymail.co.uk.

«Nüüdsel #MeToo ajastul tuleb laveerida piiridel. Tagame, et näitlejad tunneksid end rolli harjutades ja esitades mugavalt. Uues filmis on üsna palju seksistseene, ka selliseid, mis kompavad piire,» teatasid produtsendid.

Ana De Armas mais 2019
Ana De Armas mais 2019 Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Peaprodutsent Barbara Broccoli lisas, et Craig ja De Armas on stsenaariumiga tutvunud ja nad harjutavad intiimstseene instruktori käe all.

Kui Daniel Craig kehastab juba viiendat korda Briti superagenti James Bondi, siis Kuuba-Hispaania juurtega Ana De Armase jaoks on see esimene Bondi-tüdruku roll.

Craig sai võtetel jalavigastuse, kuid 25. Bondi tegijate teatel on ta paranemas ja võtted peaksid varsti edasi minema.

Kinnitamata andmetel langeb uue 007 filmi sisu osaliselt kokku 1969. aasta Bondi-filmiga «On Her Majesty's Secret Service», kus peaoslaiste kehastas George Lazenby.

George Lazenby James Bondina 1969. aasta filmis «On Her Majesty's Secret Service»
George Lazenby James Bondina 1969. aasta filmis «On Her Majesty's Secret Service» Foto: Rights Managed / EON / Ronald Grant Archive / Mar/Scanpix

Stsenaarium olevat selline, et Bond on pensionil ja elab Jamaical, kuid siis saabub sinna ta CIA sõber Felix Leiter, kes palub ta abi, et päästa röövitud teadlane.

Uus Bondi film peaks praegustel andmetel jõudma vaatajateni 8. aprillil 2020.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles