Mida kanda beebit toites?

Copy
Foto: Muusa Kaubandus OÜ

Juba lapseootuse ajal ning ka pärast sünnitust on loomulik, et ema mõtleb esimesena just oma lapse heaolule. Eesti statistika näitab, et õnneks on meie emad veel valmis pakkuma lapsele kõige paremat esimest toitu – rinnapiima. Aga mida kanda selleks, et imetamine oleks võimalikult mugav?

Selleks sobivad hästi võimalikult lihtsa funktsiooniga pluusid ja kleidid, mille avamine ei võta kaua aega ja mis ei jäta osa keha paljaks. Just selliseid riideid pakub uus eestmaine ema-beebi kaubamärk Helg. Peamiselt olemegi naisteriiete disainimisel mõelnud sellele, et need võimaldaksid last toita. Seetõttu pakume eri varrukapikkusega toppe ning ning kleite, samuti imetamiseks sobilikke öö- ja alusriideid. Kuna emadus ei tähenda ainult lapse toitmist, vaid paratamatult ka figuuri muutust, on meie valikus kõrge ja poolkõrge pihaosaga retuusid, mis aitavad delikaatselt parandada väljanägemist. Sama lõikega aluspükse on mugav kanda kohe pärast sünnitust.

Et emal oleks lihtsam, on Helg disaininud ka naisteriietega harmoneeruva kollektsiooni beebidele! Oleme mõelnud ka nendele pisikestele, kes on otsustanud tulla pisut varem ja nii on osa meie toodetest saadaval juba suurusnumbrist 44. Mitmed beebiriided on kantavad pikema aja vältel, kuna kasutame bodydel lisatrukke ning pükstel tagasikeeratavaid soonikuosi. Meie tudukombega on beebi käed ja jalad kogu aeg soojas, kuna jalaotsad on kinni ning käed saab peita väikestesse varruka sees olevatesse taskutesse. See on hea ka seetõttu, et nii ei saa  beebi ennast tahtmatult kriimustada.

Meie e-poes www.helg.ee on üle 20 erineva tooteartikli ning üle 1200 toote, mistõttu leiab ema endale ja oma beebile kindlasti midagi ilusat ja mugavat. Kui aga on vaja kingitust lapsepuhkusele minevale kolleegile või sõbrannale, siis leiab meie kodulehelt nägusad kinkekarbid just selleks puhuks. Kui tulevase ema soove siiski väga kindlalt ei tea, võib alati soetada ka meie e-poe kinkekaardi väärtuses 25 või 50 eurot.

Kõik Helg tooted on kavandatud ja õmmeldud Eestis. Sellega tagame toodete oluliselt parema kvaliteedi ja seisame ka selle eest, et meie tooted on valmistatud eetiliselt, õiglaselt ning keskkonda hoidvalt. Toodete disainimisel oleme aluseks võtnud Eesti inimestele omase kehatüübi, mistõttu on riided parema istuvusega.

Kohtumiseni meie e-poes www.helg.ee

Copy
Tagasi üles