Aiaehitisest saab kodu suvine süda

Copy
Foto: Inwood OÜ

Juba kevadel on hea kolida vähemalt osa oma igapäevaelust üle aeda, kus lähedaste seltsis võimalik hilise sügiseni nautida aiamajakese mugavusi. Olgu eesmärgiks siis heade sõpradega terrassil või lehtlas lõõgastumine, lastel mängumajas hullamine või autole mugava varjualuse paigaldamine – see töö tasub jätta spetsialisti hooleks.

Olles leidnud endale sobiva, tekib ikka küsimus, et kuidas edasi? Kas riskida ise aiaehitise paigaldamisega või tellida teenus spetsialistilt? Asjakohast nõu annab Inwood OÜ esindaja Martin Kabral.

Lihtne, kompaktne ja kiire teenus

Inwood OÜ 2016. aastast tegutsenud ettevõtte, mis spetsialiseerunud erinevate aiaehitiste paigaldamisele. Ettevõte oskab tänaseks paigaldada kõike, mida vaja, nii lehtlaid, saunasid, autode varjualuseid, paviljone, laste mängumajakesi, aiamajakesi ning veel mitmeid erinevaid aiaehitisi. Prioriteediks on klientide mugavus, kiirus ja kompaktsus teenuse pakkumisel – võib öelda, et klient saab võtmed kätte paketi, mille puhul ei pea ta millegi pärast muretsema.

„Et oleme oma tegevuses igatepidi pikaajaliselt seotud Palmako AS-ga, siis jõuavad uued kliendid tihtipeale meieni just sealkaudu. Palmako on laia sortimendiga ning Eesti suurim aiamajade tootja, kes müüb aastas umbes 60 000 aiaehitist. Küll aga paigaldame samuti ka teiste toodangut – nii et appi tuleme alati hea meelega. Kindlasti on meie jaoks oluline klientide rahulolu, seepärast rõõmustame alati, kui keegi ütleb, et sõber-sugulane soovitas meid – parim reklaam on jätkuvalt suust-suhu reklaam,“ kinnitab Martin Kabral.

Kuigi aiaehitiste paigaldamisel on kiireim tööaeg just suvi, on tegelikult võimalik ehitisi paigalda praktiliselt terve aasta vältel. „Suured ettevõtted on tihti tööga üle koormatud ning väiksemate objektide töösse võtmisel võib klienti oodata keskmisest kopsakam arve. Püüame tulla just siinkohal klientidele vastu. Kui oleme paigalduses kokkuleppele jõudnud, seame eesmärgiks alati paari nädala jooksul maja püsti saada. Ehitise paigaldamine võtab reeglina aega ühe päeva, betoonvaiade valamine veel eraldi pool päeva, kuid kliendi jaoks on tagatud temale sobival ajal mugav ja kiire teenindus, mille puhul ta saab ise otsustada, kas ta on samal ajal kodus või omi toimetusi tegemas,“ selgitab Kabral, lisades, et meeskonnal on endal tavaliselt kaasas kõik vajalikud vahendid ning ehitusmaterjalid.

„Teeme ära vajalikud torutööd, paigaldame põranda- ja laesoojustuse, veame elektrikaabli nii, et elektrik saab hiljem töö üle võtta, tunneme tooteid läbi ja lõhki, mis tähendab ka seda, et hinnapakkumist tehes kirjutame juba eelnevalt lahti kõik tekkivad kulud, mis konkreetse objektiga kaasnevad. Seega kaob pea täielikult ära võimalus, et töö käigus võiks lisanduda varjatud kulusid,“ kinnitab ta.

Foto: Inwood OÜ, suvemaja Caroline 21, 66m2 Setumaa.

Parim klient on klient, kes teab, mida ta soovib

Kindlasti võiks klient juba enne ehitise valimist mõtelda enda jaoks selgeks soovid ja vajadused. „Tasub mõelda, millist ehitist ning mis eesmärgiga vajan? Kas soovin tuule- või päikesevarju, peaks varjualusel olema seinad? Soovin ladustada asju või veeta ehitises pigem sõpradega aega? Samuti – milline on minu krundi pinnas, kuhu ehitis peaks tulema? On olnud ka olukordi, kus ehitis on tarvis paigaldada 40-50% kaldega pinnasele – ka see on võimalik, kuid tuleks juba eelnevalt paika panna ja oma mõtetest rääkida. Olenevalt asukohast ja ehitise suurusest tuleks selgeks teha ka, kas vajate kohalikust omavalitsusest ehitusluba ning kas naabrid on püstitatava aiaehitisega nõus,“ loetleb Martin Kabral, lisades, et klientide soovidele tullakse alati vastu ja siiani ei ole midagi nii ekstreemset soovitud, et seda ei oleks võimalik olnud teostada.

Nagu öeldud, on ka paigaldusega nii, et oskaja mees võib proovida ise, kuid kui kahtlete oma oskustes, tasub usaldada asjatundjat. „Just see, et reeglina on teenusepakkujal seljataga kümnete, kui mitte sadade aiaehitiste paigaldamine, annab kindluse, et tema terav silm tuvastab juba komplekti saabudes, kas pakendis on olemas kõik vajalikud jupid ning kas need vastavad vajalikele mõõtudele. Teinekord võib esineda ebakõlasid, kuid spetsialist oskab reageerida ja leida lahenduse kiiremini kui klient ise,“ selgitab Kabral ja lisab, et sel juhul suheldakse juba ise tehasega ning otsitakse kiire lahendus. Kogemusega on tekkinud ka paigalduskiirus, mis teeb töö lõppkokkuvõttes kliendi jaoks odavamaks.

Lisaks antakse kliendile nii enne paigaldust, paigalduse ajal kui ka järgselt soovitusi ehitise hooldamiseks. „Meie teenus ei lõppe paigaldamisega – olen alati valmis nii endiste kui tulevaste klientide küsimustele vastama ning neid nõustama. Tean, kui oluline see on, et paigaldusel ei tehtaks teadmatusest vigu, seepärast julgustan uurima ja usun, et saame nii ühel kui teisel moel kindlasti aidata,“ lisab Kabral.

Vaata lähemalt: Inwood.ee

Copy
Tagasi üles