Miks on rindade suurendamine Eestis populaarsem kui eales varem?

Copy
Foto: The Health Clinic

Eestis otsustab rinnasuurendusoperatsiooni kasuks igal aastal umbes tuhat naist ning aasta aastalt aina rohkem. Nende seas on naisi igast riigi otsast, vanusegrupist ning eluvaldkonnast. Emad, tütred, rinnavähipatsiendid, tippjuhid, müüjad, keskkooli lõpetanud noored naised, avaliku elu tegelased, kunstnikud, lauljannad, näitlejannad, eeskujud.

Vastus küsimusele mis ajendab neid seda tegema on lihtne - sest see võimalus on olemas, see on turvaline ning toodab oodatud tulemust. Erinevalt enamikest kehapiirkondadest ei allu rinnad treeningule ning dieedi tulemusena on rinnad tavaliselt esimesi kohti kust rasvkude kaob, jättes järele vaid mälestuse täidlastest rindadest. Seega kui on olemas võimalus ohutult ning püsivalt taastada nooruse ilu (ja tulemusega, mis enam kui tõenäoliselt on parem kui eales varem), siis miks mitte?

Tallinnas, The Health Clinic’us tegev enam kui kahekümne aastase erialase kogemusega ning rahvusvahelise väljaõppega Eesti üks tippkirurge, dr. Jaan Troost teab kinnitada.

 "Rinnasuurendusoperatsiooni protsessi on tänaseks täiustatud peensusteni, viies sel moel riski nulli lähedale ning muutes lõpptulemuse oluliselt paremaks.”

Põhjuseid ja ajendeid miks naised otsustavad oma rindu kohendada on mitmeid. Olgu selleks imetamisjärgne rindade kuju kaotamine, kaalukaotus, rinnavähk või sünnipärased põhjused. Kokkuvõttes taandub kõik tegelikult ühele - iga inimene omab kujutuspilti enda ideaalversioonist ning läbi rinnasuurendusoperatsiooni on võimalik astuda võrdlemisi kiirelt ning lihtsalt suur samm selle poole.

Kui aastakümneid tagasi muretseti rinnaimplantaatide ohutuse pärast, siis tänapäeval selle üle muret tunda ei tasu. Samuti ei takista implantaatide paigaldamine ka tulevikus imetamist.

“Rääkides vastupidavusest, siis implantaadid suudavad taluda oluliselt suuremat jõudu kui tegelikult mõistlik oleks. Samuti, isegi sellisel ebatõenäolisel juhul kui implantaat peaks kehas purunema, on selles sisalduv meditsiiniline silikoon loodud olema organismile ohutu - seega miskit halba juhtuda ei saa. Mis puudutab aga imetamist, siis üldjuhul implantaadid ei sega imetamist, kuid siiski on mõistlik ajastada rindade suurendamine aega, mil plaanitud laps on sünnitatud. Seda sel lihtsal põhjusel, et emadus mõjutab rindade suurust ning välimust üpris palju. “

                                                                                    - dr. Jaan Troost

Lisaks aitab rinnasuurendusoperatsiooni populaarsuse kasvule kaasa ka selle kättesaadavus. Tänu erinevatele järelmaksuvõimalustele on see kunagi äärmiselt kalliks peetud protseduur ehk rindade suurendamine kättesaadav sisuliselt kõigile. Pealegi pakub The Health Clinic Tallinnas rinnasuurendusoperatsioonide konsultatsioone tasuta.

Rinnasuurendusoperatsioonide turvalisuse tase ning tänu järelmaksule ka taskukohasus on kahtlemata väga olulised mõjufaktorid, miks selle protseduuri populaarsus aasta aastalt kasvab, kuid peaasjalikult on põhjus ikkagi kvaliteedis ja tulemuses. Eesti on kujunemas lähiümbrusriikide ilulõikuste pealinnaks. Meie kirurgid, nagu dr. Jaan Troost ja dr. Siim Simmo on oma reputatsiooni poolest meistriteks tituleeritud mitte ainult meil Eestis, vaid ka meie naaberriikides, eriti Soomes.

Eesti on kvaliteetse ilukirurgia kodumaa ning kui meil on olemas kõik kõrgeima kvaliteediga võimalused kujundamaks oma välimust just selliseks nagu me seda soovime, siis tasub seda kasutada. Pea kõik selleteemalised uuringud on kinnitanud, et ilukirurgia tõstab elukvaliteeti ning üleüldist iseendaga rahulolu. Elu on liiga lühike selleks, et mitte olla õnnelik.

Väga põhjalikult ning ülevaatlikult saab rindade suurendamisest lugeda SIIT.

The Health Clinic on tervishoiuteenuste vahendaja. Adams Kirurgia Grupp OÜ, tegevusluba L02688. KT Kliinik OÜ, tegevusluba L02008.

Copy
Tagasi üles