Telia Eesti saab uue finantsdirektori

PM Majandus
Copy
Telia Eesti uus finantsjuht Elis Pikmets.
Telia Eesti uus finantsjuht Elis Pikmets. Foto: Telia

Telia Eesti uueks finantsdirektoriks saab sel suvel Elis Pikmets. Ettevõtte praegune finantsjuht Kadir Kale suundub tööle Telia Rootsi üksusesse.

Elis Pikmets töötab hetkel Norras, kus ta juhib Telia Norra äritulemuste üksust. Enne Norrasse siirdumist töötas Pikmets üle kümne aasta Telia Eesti finantsüksuses, viimati finants- ja ärikontrolli osakonna juhina, teatas Telia.

Telia Eesti praegune finantsdirektor Kadir Kale liigub Rootsi, kus temast saab Telia Rootsi ärikontrolli üksuse juht.

«Viimased kolm aastat Telia Eesti juhatuses on olnud väga inspireerivad. Mul on varasem kogemus Euraasia erinevatelt turgudelt, Eestis sain oma esimese Põhjamaades töötamise kogemuse ning mulle meeldis siin väga. Seetõttu ei ole kaugeltki lihtne minna Eestist Rootsi, kuid samas on see väga põnev väljakutse ja mul on hea meel selle võimaluse üle,» ütles Kale pressiteates.

«Kadiriga on olnud hea koos töötada ja ma soovin talle palju edu. Olen kindel, et ta toob ka uuel ametikohal ettevõttele rohkelt lisaväärtust. Mul on ka väga hea meel, et Elis Pikmets tuleb Eestisse tagasi – tal on Telias pikk kogemus ning laialdaselt teadmisi oma valdkonnas,» sõnas Telia Eesti juht Robert Pajos.

Elis Pikmets asub Telia Eesti finantsdirektori kohale 1. juulil. Teliasse tuli Pikmets 2008. aastal (tollal veel Elion) ning on enam kui kümne aasta jooksul tegutsenud juhtivatel kohtadel finants- ja ärikontrolli üksustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles