Rauno Tamme lükkas pakkumised välismaalt kõrvale ja jätkab Saaremaal

Toimetas Kris Ilves
Copy
Rauno Tamme Saaremaa VK särgis.
Rauno Tamme Saaremaa VK särgis. Foto: Tairo Lutter

Saaremaa Võrkpalliklubis kaks aastat nurgaründajana mänginud Rauno Tamme lükkas muud pakkumised kõrvale ja eelistab uute eesmärkidega jätkata juba tuttavas keskkonnas. 

Hetkel rahvusmeeskonnaga rassivale Tammele oli pakkumisi ka Tšehhist ja Küproselt, kuid viimast varianti ta üldse ei kaalunud, kirjutab Saaremaasport.ee. «Saaremaa on saanud minu jaoks uueks koduks,» tunnistas 27-aastane Tamme, kes loodab teha parema hooaja kui mullu. 

«Kindlasti tahaks teha stabiilsema hooaja ja meeskonda aidata niipalju kui võimalik. Kuuldavasti pannakse kokku ka tugev meeskond ja ambitsioonid on taas kõrged. Kuna me eelmisel hooajal võistkondlikult kõike ei saavutanud, siis on siit hea edasi minna,» lisas Tamme.

Saaremaa Võrkpalliklubi mänedžer Hannes Sepp ütles, et Tammega otsustati jätkata, kuna tegu on universaalse mängumehega, kes on abiks nii kaitses kui rünnakul. «Muidugi tuleb tal vaeva näha, et põhikoosseisu saada, sest konkurents saab olema tihe, kuna tahame ka sellel positsioonil eelmise aastaga võrreldes kvaliteedis juurde panna,» lausus ta.

Loe leheküljelt Saaremaasport.ee pikemalt, mida klubi mänedžer veel meeskonna komplekteerimisest rääkis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles