Roald üllatab Kanal 2s uue hittsarjaga (3)

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Roald Johannson
Roald Johannson Foto: Konstantin Sednev

Meedias täna levinud uudised, nagu lõppeks Roald Johannsoni ja Kanal 2 koostöö, pole tõsi. Kanal 2 peaprodutsent Kaspar Kaljas ja saatejuht Roald Johannson kinnitavad Elu24-le, et sünnib hoopis uus saatesari. 

«Sügisest alustab Roald Johannson uues kuues uut autorisarja, millele loodame sarnast positiivset vastukaja, nagu on Roaldi tegemised seni saanud. Konkurendi info, nagu lõppeks Roaldi koostöö Kanal 2ga, on selgelt pahatahtlik ja klaviatuurist imetud klikimagnet,» selgitas Kaljas.

«Roald liigub oma uues autorisarjas kodumaa piiridest kaugemale laia maailma, kohtuma erinevate eestlastega, kelle edust ja vahel ka ebaedust televaatajad osa saavad,» avaldas ta pisut rohkem uuest teleprojektist, mida televaatajad juba sügisel näevad.

Roald Johannson kinnitas Elu24, et tegu oli tema enda initsiatiiviga: «See oli puhtalt minu idee, minu initsiatiiv. Me oleme kolm aastat teinud ränkraskeid saateid karmidel sotsiaalsetel teemadel ja ma tundsin, et oli aeg joon alla tõmmata.»

«Kui ma 2016. aastal saatesarjaga alustasin, seadsin eesmärgiks konkreetsete teemade nimekirja, mida ma «Roaldi nädala» saatesarjas ära teha tahtsin. Tänaseks olen jõudnud olukorda, kus ma olen oma unistuste teemad ära teinud.»

Johannsoni sõnul on tema jaoks loomingulise protsessi juures hästi oluline tunnetada ära algus ja lõpp: «Praegu tunnen, et sotsiaalsete teemadega võiks teha pausi.»

Ta avaldas, et uue sarja fookuses pole enam Eestis toimuv. «Kui «Roaldi nädal» oli selgelt kodumaine, siis uue saatesarja fookuses on globaalsed eestlased, kaasmaalased, kes teevad tegusid väljaspool meie riigi piire,» tutvustas Johannson.

AS Postimees Grupp kaebas Kroonika eksitavat informatsiooni sisaldava artikli «Kanal 2 jätkab puhastuskuuri: «Roaldi nädal» lõpetatakse» eest pressinõukogusse.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles