Eile võideti Bingo loto loosimisel jackpot üle 400 000 euro

Tarbija24
Copy
Foto: pxhere.com

Telesaates «Suur lotokolmapäev» loositi eile välja Bingo loto jackpot summas 405 230,90 eurot. Kahe mänguväljaga võidupilet oli ostetud internetist.

22. mail loositi «Suure lotokolmapäeva» telesaates välja Bingo loto jackpot 405 230,90 eurot. Täna käis võitja ka oma võitu vormistamas. Võitjaks osutus noor Tallinnas elav mees, kes töötab koolis õpetajana. Bingot ostab mees aeg-ajalt ja vaatab ka lotosaadet, sest see on tema sõnul «tore argiõhtune meelelahutus.» Võidust saigi mees teada lotosaadet vaadates.

Suur võit tuli väga ootamatult ja nii ei olegi mees veel võiduraha kasutamiseks plaane teha jõudnud. Küll on nad koos abikaasaga juba varem mõelnud oma kodu soetamisele – nüüd ehk saabki see unistus teoks.

Oma võiduemotsioonidest rääkides jagas mees, et arusaam võidust ei olegi talle veel päriselt kohale jõudnud. Aga lisas, et tänu lotovõidule jõudis ta äratundmisele, et paar aastat peetud õpetajaamet ongi see, mida ta päriselt teha tahab. Et ta ei taha oma elus selles osas midagi muuta. 

Viimati võideti Bingo loto jackpot 27. veebruaril, kui 320 843-eurose peavõidu sai noor Tartu pereisa.

Selle aasta esimese nelja kuuga maksis Eesti Loto riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks 3,5 miljonit eurot. Võitudena maksis Eesti Loto samal perioodil välja ligi 7,6 miljonit eurot, sealhulgas 1,9 miljoni euro eest kiirloteriide võite.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles