Neli põnevat põhjust Kalevi Panorama kasuks otsustamiseks

Copy
Foto: Kalevi panorama

Kalevi Panorama 14-korruselised tornmajad on uusarendustest hetkel tuntud kvaliteetse ehituse, imeliste vaadete, kesklinna läheduse ja Targa Maja lahenduse poolest, ent toome teieni neli alternatiivsemat põhjust, miks detsembri lõpus valmivad hooned on hea valik.

Värsked saadused Keskturult

Tõsi, Kalevi Panorama lähistel asuvad ka mitmed kaubanduskeskused (Ülemiste, Stockman, Sikupilli jne.) ja pisemad kauplused, ent autentse kogemuse saab legendaarselt Tallinna Keskturult. Suvel toovad põllumehed oma saadused turulettidele ja kas pole mitte mõnus süüa just kodumaiselt maitsvaid marju- puu- ja juurvilju. Aga turul pole kasulik käia mitte ainult suvel. Pole midagi mõnusamat, kui talvepäeval haarata kaasa kotike veel auravaid värskeid saiakesi, et nendega päeva jooksul maiustada. Ka kodumaiste tootjate liha-  ja juustuvalik on just turgudel reeglina kõige värskem. Keskturul on veel üks suur tugevus: võrreldes paljude teiste Tallinna turgudega on seal oluliselt soodsamad hinnad. Põhjust Keskturule minna on alati!

Rikkalikud trennivõimalused maja kõrval

Aktiivsete eluviiside harrastajaile on Kalevi Panorama ideaalse asukohaga ning muudab iga pere, paari või üksiku inimese elu logistiliseks oluliselt mugavamaks. Sina ise, sinu kaaslane või sinu lapsed võivad käia sisuliselt kodu kõrval trennis ning seega ei pea graafikuid ajastama ja närviliselt ummikutes aega raisata. Kalevi kaks staadionit, Kalevi spordihall ja Kalevi kergejõustikuhall asuvad kohe Kalevi Panorama kõrval ja trenne leiab sealt eri maitsetele: alates jalgpallist ja kergejõustikust lõpetades ragbi või movement’iga. Mugav asukoht tähendab seda, et väga keeruline on endale vabandust leida, kui trenni ei jõua. Kalevi Panorama aitab sinu sportlikule vormile kaasa!

Kesklinna roheliseim ala

Kuigi Kalevi Panorama asub vaid mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel kesklinnast, on kolme tornmaja umber palju rohelust. Näiteks asub Juhkentali ja Veerenni piirkonna vahel rohelusest lokkav Poolamäe park. Sageli aga ei osata selle peale mõelda, et ka lummav Kadrioru Park oma kohvikute ja vaatamisväärsustega asub vaid kilomeetri kaugusel. Kui soovid olla linnas osa loodusest, on Juhkentali piirkonnas elamine suurepärane valik.

Eesti ja maailm valla

Tallinn on niigi maailmas tuntud äärmiselt kompaktse pealinnana, kus lennujaamast kesklinna sõidab vaid veerand tundi. Inimestele, kes palju reisivad, on Kalevi Panorama aga ideaalseks koduks. Sealt sõidab lennujaama vähem kui kümme minutit ning Euroopa ja kogu maailm oleks justkui sinu peopesal.  Ent ka see pole veel kõik: Eesti bussifirmad muudavad oma sõidukid järjest kaasaegsemaks ning Eesti kaugematesse otsadesse on sageli väga mugav just bussiga sõita. Bussis on ju mõnusalt ruumi ning rooli keeramise asemel võib selle teekonna hea raamatu või põneva filmi seltsis veeta. Kalevi Panoramast asub Tallinna bussijaam kõigest mõne minuti kaugusel.

Rändurite jaoks on seega Kalevi Panorama justkui loodud.

Copy
Tagasi üles