USAs tegi sissemurdja majas suurpuhastuse ja lahkus

Copy
Elamu.
Elamu. Foto: Caro / Muhs / Scanpix

Massachusettsi osariigis elav mees jõudis eelmisel nädalal koju ja avastas, et keegi oli tema majja sisse murdnud ja selle ära koristanud.

Marlborough linnas elav Nate Roman jõudis oma viieaastase pojaga koju ning avastas paokil tagaukse ja oluliselt paremas korras majapidamise kui kodust lahkudes.

Roman helistas politseisse, kuid ülevaatuse käigus selgus, et midagi ei olnud majast kaduma läinud.

«Oli hirmutav teada, et keegi käis sinu majas,» lausus mees. «Nad küürisid kõik puhtaks, koristasid ära duši ja tualeti. Midagi ei olnud kaasa võetud, ainult elamine oli ümber paigutatud, puhastatud ja korda seatud.»

«Ma olin mures, et keegi on endiselt majas,» lisas Roman.

Sissetungija oli teinud korda ka magamistoad, teinud ära voodid, ladunud kõik karvased mänguasjad rivvi ja teinud tualettpaberirullidele origami kujundid.

Romani poja tuba, mis oli olnud hommikul segamini, oli ideaalses korras ja lõhnas puhastusvahendite järgi. Köök oli ainus piirkond majas, mis oli jäänud puhastamata.

Marlborough linna politsei sõnul suhtuvad nad sissemurdmisse väga tõsiselt, kuid ei ole seni jõudnud lähedale kahtlusaluse tabamisele.

Roman spekuleeris võimaluse üle, et ehk oli puhastusteenistus sattunud valesse majja. Kuid igaks juhuks lasi ta elamul kõik lukud ära vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles