Pildid ja video: vene räppar Timati rõivafirma tutvustas armeestiilis kollektsiooni

Inna-Katrin Hein
Copy

Vene tuntud räppari Timati rõivafirma Black Star Wear tutvustas uut rõivakollektsiooni, mis valmis koostöös Vene relvajõudude vormirõivaste stilistidega.

Moeetendus leidis aset Moskvas kaitseministeeriumis, kus oli kohal ka kaitseminister Sergei Šoigu ja veel mitmed kõrged sõjaväelased, teatab TASS.

Timati kinkis uude kollektsiooni kuuluva jaki ka Šoigule ja tänas kaitseministeeriumit koostöö eest.

Räppar Timati rõivafirma Black Star Wear tutvustas uut rõivakollektsiooni, mis valmis koostöös Vene relvajõudude vormirõivaste stilistidega. Timati kätlemas kaitseminister Sergei Šoigut
Räppar Timati rõivafirma Black Star Wear tutvustas uut rõivakollektsiooni, mis valmis koostöös Vene relvajõudude vormirõivaste stilistidega. Timati kätlemas kaitseminister Sergei Šoigut Foto: Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix

Black Star Weari ja Vene kaitseväe stilistide ühiskollektsioon valmis poole aastaga ning neid rõivaid on võimalik osta nii rõivafirma kui Vene relvajõudude Vojentorg kauplustest.

Kollektsioonis lähtuti klassikalistest sõjaväevormidest, millele lisati isamaale ja tugevusele viitavaid detaile.

Kollektsioonil oli nii pooldajaid kui vastaseid, kellest osa väljendasid oma meelsust sotsiaalmeedias.

«Miks reklaamida sõjaväevorme? Annaks jumal meie taeva all rahu,» oli üks kommentaar.

Timati (kodanikunimega Timur Ildarovitš Junussov, sündinud 15. augustil 1983 Moskvas on vene räppar, näitleja, muusikaprodutsent ja ettevõtja, Tšetšeeni Vabariigi teeneline kunstnik (2014).

Ta on teinud koostööd Snoop Doggy, Busta Rhymesi, Xzibiti, Sean Combsi ja P. Diddyga.

2012. aastal esines ta Vladimir Putini presidendikampaanias, võttes koos Putiniga osa ühe reklaamklipi salvestamisest.

Räppar Timati rõivafirma Black Star Wear tutvustas uut rõivakollektsiooni, mis valmis koostöös Vene relvajõudude vormirõivaste stilistidega.
Räppar Timati rõivafirma Black Star Wear tutvustas uut rõivakollektsiooni, mis valmis koostöös Vene relvajõudude vormirõivaste stilistidega. Foto: Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles