Linn tahab huvikoolis õppijaid toetada kõrge lennu stipendiumiga

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Tartu linna noorsooteenistuse osakonna juhataja Piret Talur on üsna kindel, et volikogu kinnitab uue noortele mõeldud kõrge lennu stipendiumi. 
Tartu linna noorsooteenistuse osakonna juhataja Piret Talur on üsna kindel, et volikogu kinnitab uue noortele mõeldud kõrge lennu stipendiumi. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linnavalitsus otsustas eilsel istungil esitada volikogule kinnitamiseks ettepaneku luua kõrge lennu stipendium. Kui volikogu selle mõtte heaks kiidab, võivad tulevikus 2000-eurost stipendiumi taotleda 12–19-aastased tartlased, kes õpivad kodulinna huvikoolides.

Aastas hakkab linnavalitsuse kultuuriosakond koostöös Tartu kultuurkapitaliga kava järgi välja andma kümmet stipendiumi, mille saajad võivad õppida nii loodus- ja täppisteaduste, muusika-, kunsti-, tantsu- kui ka üldkultuuri vallas. Stipendiumide jaotus valdkondade vahel ei ole ette määratud ning seega võib ühest valdkonnast saada stipendiumi mitu noort. Spordiharrastajatele jäävad kehtima senised andeka noorsportlase ja olümpialootuse stipendium.

Anname noortele hoogu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles