Tipphetked: Kaia Kanepi alistas Pariisis ka Shuai Zhangi

Postimees Sport
Copy

Kaia Kanepi (WTA 88.) jätkas Prantsusmaa lahtisi tennisemeistrivõistlusi võidulainel, ta alistas teises ringis hiinlanna Shuai Zhangi (WTA 50.) 6:7, 6:0, 7:5. Vaata täpsemalt allolevast blogist või kogu mängu järele samuti artikli allosast!

Pärast tasavägist avasetti võitis Kanepi teises setis nii enda kui ka vastase servigeimidel ridamisi tähtsamaid punkte ja haaras selge initsiatiivi. Kolmandas setis juhtis Kanepi 4:1, kuid väga visalt võidelnud Zhang jõudis veel viigini. Ent seisult 5:5 võitis Kanepi kaks viimast geimi.

Kolmandas ringis kohtub Kanepi venelanna Veronika Kudermetovaga (WTA 68.), kes oli avamatšis lülitanud välja endise maailma esireketi, taanlanna Caroline Wozniacki, ning teises ringis kasahhitari Zarina Diase.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu:

Kanepi ja Zhang mängivad kolmapäeval kuuendal väljakul päeva esimese mängu, mis algab Eesti aja järgi kell 12. Matši kommenteerivad Margus Uba ja Toomas Kuum.

Avaringi alistas Kanepi sakslanna Julia Görgesi (WTA 18.) 7:5, 6:1. Zhang oli 6:1, 6:1 parem USA esindajast Varvara Lepchenkost (WTA 129.).

Kolmapäeval tuleb paarismängu koos venelanna Darja Kassatkinaga väljakule ka Anett Kontaveit, kes langes üksikmängus konkurentsist juba avaringis. Kontaveit ja Kasatkina lähevad vastamisi Rumeenia mängija Andreea Mitu ja Kasahstani tennisisti Julia Putintsevaga. See matš peetakse viiendal väljakul ning algab Eesti aja järgi samuti kell 12.

Postimees ja Kanal 12 jätkavad Pransusmaa lahtiste otseülekandeid, näidates kõiki Kaia Kanepi mänge otsepildis. Lisaks on kavas nii naiste kui ka meeste poolfinaalid ja finaalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles