Eestis osteti esimene uus auto e-poest!

Copy
Foto: Auto 100 AS

ŠKODA avas esimesena Eestis uute autode e-poe. E-pood pakub võimaluse mõne lihtsa liigutusega osta meelepärane ŠKODA arvuti tagant tõusmata ja uue auto soovi korral kasvõi koju tellida. Uue auto ostmine ei ole kunagi olnud nii lihtne!

Uut e-poodi on testitud alates märtsi kuust ja tänaseks ostetud ka esimene auto. Esimeseks ostetud mudeliks on aastaid Eesti müüduimaks mudeliks olnud ŠKODA OCTAVIA.

Esimese auto Eestis ostis läbi e-poe 71-aastane Urmas. Urmas Märtin on esimene nimene Eestis, kes on ostnud endale uhiuue auto läbi e-poe. Auto anti üle 24. mail Tartus Aasta Auto ŠKODA esinduses.

Urmas Märtin on 71-aastane Tartu Rahvusarhiivis töötav fotograaf/digiteerja. Siiani oli Urmas sõitnud juba 13 aastat diiselmootoriga Ford Mondeoga, mis pidavat küll siiani sõitma, kuid kohutavalt roostetama. Ülevaatustest läbisaamine oli seetõttu üsna raske ning üheskoos tuttavatega võeti vastu otsus, et on õige aeg uus auto soetada. Sedapuhku sai ka Urmase käest uuritud, kuidas täpsemalt eakas mees Eesti e-riigile hea näite kohaselt e-poeni jõudis.

Urmasel oli varasem seotus ŠKODA autodega tänu sugulastele ja kollegidele olemas. „Vaatasime erinevaid pakkumisi ning Google abil leidsime lingi kampaania.skoda.ee lehele, kust siis kohe ka auto sai ära osta.“ Ostuprotsess nägi välja lihtne. „Kampaanialehelt leidsime kiiresti sobiva auto ning ostmine võttis aega vaid mõned minutid, sealjuures tuli maksta ettemaks 1000 eurot. Kõigega oli abis ka minu kolleeg Benno“.

Autode e-poest ostmine on tänapäeval veel uus kontseptsioon. Urmast aga see ei heidutanud. „Kuna auto sai ostetud uhiuuena ning uutel autodel on garantiid ja asjad kõik olemas, siis oli lihtne osta ning muretseda polnud midagi“, sõnas Urmas ning lisas, et ŠKODA on Eestis juba hästi tuntud bränd. Kolleeg Benno pidavat samuti sõitma ŠKODAga. „Tal on Rapid“, sõnas Urmas. Autoga proovisõitu eraldi vaja teha polnud ja e-pood säästis jalavaeva.

Uue e-poe valikust leiab ŠKODA Eesti laos olevat autod, mis on komplekteeritud siinsete ostjate eelistusi arvesse võttes eri mootorite ja käigukastide kombinatsioonidega ning erineva lisavarustusega. Valikus on kuni pool tuhat (500!) erinevat sõidukit, seega peaks selle õige leidma igal juhul. Auto saab kätte loetud päevadega.

Uue auto ostmist kaaluvad inimesed saavad kasvõi kohe minna e-poodi autovalikut uudistama ja vormistada oma ostusoovi. ŠKODA internetipoes vormistatud tellimusega reserveerib tulevane omanik endale konkreetse auto ning kohe kui autoostu finantseerimisega seotud küsimused on lahendatud, tuuakse auto kliendile koju või saab ta auto valitud esindusest kätte.

ŠKODA laoautode valikuga saab tutvuda lehel https://kampaania.skoda.ee/. Juurdepääs e-poodi on lingina iga konkreetse sõiduki juures välja toodud.

Broneeri sobiv auto mõne minutiga

Kui meelepärane ŠKODA on laoautode valikust leitud, tuleb kliendil täita lüngad enda andmetega, teha mõned lihtsad “märgi linnuke” stiilis valikud ostu finantseerimise ja näiteks rehvide kohta.

Nendele liigutustele järgneb lepingu digiallkirjastamine, 1000 eurose esmase sissemaksu maksmine ning auto ongi broneeritud. Uue auto ostmine esindusest pole kunagi olnud nii lihtne!

Ostu lõplikuks vormistamiseks on siiski vajalik ka esinduse töötaja sekkumine, aga e-poe tellimusega on toimingud üle antud automüüjale: valitud esindus võtab peagi kliendiga ühendust ja protsess viiakse kiirelt lõpuni.

Ei pea ostma valmis komplekteeritud masinat

Kuigi laoautod on komplekteeritud ja tellitud Eesti autoostja maitse järgi ja ostuprotsess on kiire, on olemas ka mugav alternatiiv, kui sobivat mudelit siiski ei leia ja nii kiire ei ole. Selleks alternatiiviks on ŠKODA konfiguraator. Huviline saab sobiva auto ise komplekteerida lehel http://konfiguraator.skoda.ee

Sobivaima ŠKODA kokku panemine on lihtne ja ka põnev tegevus - kursoriga saab sammhaaval valikutes edasi klõpsata, katsetada erinevaid variante ja leida sel moel kõige meeldivama kombinatsiooni.

Autot konfigureerides saab võtta mõtlemiseks täpselt nii palju aega, kui on vaja ning eri variante katsetades võib olla kindel, et müügiesindajani jõuab tellimus, mis vastab ostja soovidele ja vajadustele.

Soovitud varustuses auto info saab ühe klõpsuga edastada konfiguraatorist sobivasse ŠKODA esindusse. Sealt võetakse tulevase ostjaga kontakti, täpsustatakse üksikasjad ja lepitakse kokku proovisõidu aeg.

Kohtumiseni ŠKODA uues e-poes või esindustes Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis, Jõhvis või Kuressaares!

Copy
Tagasi üles