Eesti karikavõitja Narva Trans tõi juhendajaks kuulsa treeneri poja

Postimees Sport
Copy
Narva Transi uus peatreener Andrei Sjomin.
Narva Transi uus peatreener Andrei Sjomin. Foto: fctrans.ee

Äsja klubi ajaloos alles teist korda Eesti karika võitnud Narva Transi jalgpalliklubi värbas peatreeneriks Andrei Sjomini.

Aprilli lõpus loobus Trans koostööst lätlase Dmitrijs Kalašnikovsiga. Vahepeal vedas meeskonda ja aitas läinud nädalavahetusel ka Tipneri karika võita Valeri Bondarenko, kes aga põhitööna veab Narvas Eesti Jalgpalli Liidu noorteprojekti.

Täna teatas Trans kodulehel, et klubi uus peatreener on Andrei Sjomin. Tegemist on tuntud Venemaa juhendaja, Moskva Lokomitivi kauase tüürimehe Juri Sjomini pojaga.

Sjomin-juunior on abilisena töötanud sellistes klubides nagu Lokomotiv, Krasnodari Kuban, Brjanski Dinamo, Minski Dinamo, Moskva Torpedo, Gabala, Mordovia ja Mahhatškala Anži. Peatreenerina aga vastutust kandnud Lokomotivi duublis, Kaliningradi Baltikas, SOJUZ-Gazpromis, Znamja Trudas ja Mordovias.

Andrei Sjomin asub Transis tööle 4. juunist, leping kehtib esialgu praeguse hooaja lõpuni. «Tema ülesandeks saab Eesti meistrivõisluste nelja parema hulgas lõpetamine,» seisis klubi avalduses. «Samuti loodame sõbralikele suhetele ja heale koostööle Moskva Lokomotiviga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles