Alustab uus tõsieluline sari «Lõbutüdruk Bruna»

Naine
Copy

Tõsielul põhinev Brasiilia sari 17-aastasest Raquel Pachecost (Maria Bopp), kes otsustab jätta mugava elu kasuvanemate juures, et hakata prostituudiks. Kasutades tööl nime Bruna Sufristinha tõestab ta kõigile, et prostitutsioonis on nii head kui halba ning see võib olla vaid etapp unistuste täitumiseni. Sari ei sobi alaealistele.

Erootiliste sugemetega draamasari, mille peategelane on saanud inspiratsiooni päriselust. Brasiilia neiu Raquel Pacheco ehk varjunimega Bruna Surfistinha (Surfitüdruk Bruna) on oma kodumaal Brasiilias tuntuks saanud, kui prostituut, kes pidas oma tööst ja tegemistest blogi. Raquel Pacheco sai paugupealt kuulsaks ja rikkaks tänu raamatule «Skorpioni magus mürk: lõbutüdruku päevik» (O Doce Veneno Do Escorpi?o: o Di?rio de uma Garota de Programa), mille Bruna Surfistinha oli algselt kirjutanud blogipäevikuna.

Keskklassi kuuluvast perekonnast pärit teismeline tüdruk otsustab kodust põgeneda ja asuda tööle lõbutüdrukuna madam Stella bordellis. Peagi tuntakse teda nimega Bruna Surfistinha, kes peab oma ametist ka üli-intrigeerivat videoblogi. Teismeliste slängis regulaarselt kirja pandud märkmetes räägib ta üksikasjalikult oma igapäevasest elust ja tööst ning väga suur osa kirjapandust on pühendatud tegelemisele klientidega.

Draamasari jälgib noore naise kujunemist ja enda seksuaalsuse avastamist suhetes oma klientidega, rivaalidega ja perekonna ning inimeste hoiakuid ja süüdistusi tema suhtes. Samal ajal, kui noorest naisest kujuneb välja Bruna, kõige nõutumaid lõbutüdrukuid São Paulos.

Esimene osa on Kanal 2-s kolmapäeval, 05.juunil kell 23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles