Pealinna parimad terrassid, kus head suveilma nautida

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: Sisuturundus

Mõnus soe suvi on lõpuks ometi käes. Päike paitab pehmelt põski ning iga vaba hetke tahaks veeta värskes õhus. Millised on pealinna kõige mõnusamad terrassid, kus suvest viimast võtta?

Basiiliku suveterrass asub Coca-Cola Plaza taga Rorermanni väljakul ning on kujunenud nautlejate meelispaigaks.

See on koht, kus päeva lõpus sõpradega õhtut nautida või pärast kinos käiku filmielamusi jagada. Terrassi asukoht on Rotermanni kvartali miljööle omaselt romantiliselt kaunis ja vaikne. Päike paitab terve päeva ning vihma eest kaitseb vajadusel suur katusealune. Basiiliku menüüst leiab iga peenem gurmaan ja vegan endale meelepärase hõrgutise. Traditsiooniks saanud suvealguse terrassipidu kütab alati õhu kuumaks. Selle aasta üritus toimub 20. juunil algusega kl 18.00.

Meeleolu loovad DJ Toomas Tuude ja showtrummar Siim Koppel. Infot ja lauda broneerida saab kodulehelt www.basiilik.ee

Foto: Sisuturundus

Modernses Rotermanni keskuses asuv restoran Platz on õdus paik linna südames, kuhu saab põigata nii kiirele lõunale kui mõnusale mitmekäigulisele õhtusöögile. Suvisel hooajal on aga mõnus siiinsel suurel terrassil niisama veini või kokteili juua.

Platzis on suvel lisaks a la carte menüüle olemas ka eraldi suupisted. Nii ei pea tulema ainult sööma vaid võib ka väikest suupistet ja veini nautida.

Platz on uhke oma professionaalse veinikaardi üle. Teadmiseks nautlejatele, üle 20 veini saab tellida klaasiga..

Suvel toimub Platzi terrassil ka mitmeid eriüritusi. Juba 20.juuni on suvealguspidu koos Basiilik restoraniga. Külla tuleb showtrummar Siim Koppel ning muusikat mängib DJ Toomas Tuude. Olete oodatud!

Vaata lähemalt siit: Platz.ee

Foto: Sisuturundus

Linnuküla on 1920ndatel aastatel ehitatud vana kortermaja esimesele korrusele rajatud söögikoht. Kolmandat aastat tegutsev kohvik on omanäolise interjööri ja köögiga ning hinnatud eelkõige grillitud liharoogade austajate poolt, aga sobib ka kergemaks eineks ning  lihtsalt aja veetmiseks.

Suvel teeb Linnuküla unikaalseks maja aeda rajatud terrass, kus on võimalik sõna otseses mõttes justkui koduaias aega veeta – lillede ja linnulaulu keskel.

Samast aiast tuleb taldrikule ka hooajaline tooraine - ürdid ja salatimaterjal.

Aadress: Nõmme tee 20, Kristiine, Tallinn.

Koduleht: www.linnukyla.ee

Foto: Sisuturundus

Butterfly Lounge suur suveterrass asub tänavamelust mõnusalt veidi eemal, varjulises sisehoovis. Vaid sealt leiad kodumaise tootja Bacco stiilsed vesipiibud! Terrass on avatud juba alates keskpäevast ning igal argipäeval on lõunamenüüs erinev toekas päevapakkumine. Päevapraadidele lisaks saad toidupoolist valida suvisest a la carte menüüst. Meie lemmikuteks osutusid kitsejuustuburger ning valge šokolaadi fondant astelpajujäätisega.

Lisaks laiale valikule muudele kokteilidele ahvatlevad soojadel õhtutel just Butterfly terrassile suve nautima cavasse kastetud mahlapulgad, mida pakutakse nii Sour Apple kui maasika-Aperoli maitselistena. Loomulikult leiad Butterflyst ikka ka linna parima mojito ja maasika margarita!

Vaata lisaks ka: http://kokteilibaar.ee/ ja meie fb: https://www.facebook.com/butterflylounge/ 

Copy
Tagasi üles