Madridi Real ja Chelsea jõudsid Hazardi rekordsummas kokkuleppele

Toimetas Silver Tabo
Copy
Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: OZAN KOSE / AFP

Madridi Reali (Hispaania) ja Chelsea (Inglismaa) jalgpalliklubid on jõudnud belglasest poolkaitsja Eden Hazardi üleminekusummas kokkuleppele, kirjutab Briti väljaanne The Guardian.

Real käib 28-aastase ründemängija eest välja 100 miljoni euro suuruse summa, mis kordaks Hispaania tippklubi kõigi aegade üleminekurekordit. Nimelt maksti 2013. aastal Tottenham Hotspurist hangitud Walesi koondislase Gareth Bale’i teenete eest sama summa. 100 miljonit eurot läks Torino Juventusele (Itaalia) maksma mullu suvel ka senise Reali ründetuusa Cristiano Ronaldo mängijaõiguste soetamine.

The Guardiani andmetel on seega lähipäevadel oodata Hazardi ülemineku osas lepingute allkirjastamist.

Belglane sõnas pärast Euroopa liiga finaali 4:1 võidumängu Londoni Arsenaliga, et ilmselt jäi see tema jaoks viimaseks mänguks Chelsea särgis. «Arvatavasti oli see mu hüvastijätumäng. Jalgpallis ei tea iial, aga jah... Ilmselt ma lahkun,» ütles finaalis kaks väravat löönud Hazard BT Sportile.

Real on enda ridu juba praeguseks täiendanud 50 miljonit eurot maksnud Porto klubi brasiillasest kaitsja Eder Militãoga ja Frankfurdi Eintrachti noore Serbia ründaja Luka Joviciga, kelle eest käidi välja 65 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles