Plaan Tulika tänavalt üks sõidurada kaotada ei pruugi teostuda (1)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Tulika tänav.
Tulika tänav. Foto: Google StreetView

Möödunud sügisel avalikustatud eskiisprojekt nägi ette Tallinna Tulika tänava Endla ja Paldiski maantee vahele jääva lõigu ühe sõiduraja võrra kitsamaks muutmist, kuid kommunaalamet ei välista, et sõiduradade arv jääb siiski endiseks.

Eskiisprojekti järgi pidi Tulika tänava Paldiski maantee poolsesse otsa pärast rekonstrueerimist jääma praeguse kahe sõiduraja asemel ainult üks rada autodele, selle kõrvale aga rajatama puuderida ja kergliiklustee, teatas ERRi uudisteportaal.

Kommunaalameti juhataja asetäitja Reio Vesialliku sõnul ollakse projekteerimisega lõppfaasis, kuid milline on täpne lahendus, tema sõnul veel öelda ei saa.

Vesialliku sõnul on analüüsitud mullu valminud Haabersti liiklussõlme mõjusid Tulika tänava liikluskoormusele ja uurimistööst selgus, et sõiduradade arvu Tulika tänaval pole mõistlik muuta.

«Lähtume kogu olemasolevast infost, mis tähendab, et lisaks Tulika tänavale tuleb üle vaadata ka teisi ristmikke ja vajadusel liiklejaid ümber suunata, nende liikumistrajektoori muuta,» lausus Vesiallik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles