Milline on parim vanusevahe armastuses? (2)

Naine
Copy
Foto: rawpixel.com / Pexels

Olgu kohe öeldud, et üheealised edetabelis esikohal ei ole. 

Milline on täiuslik paaride vanusevahe? Saksa veebiportaal Parship pühendus sellele küsimusele ja tegi küsitluse koostöös turu-uuringute instituudiga INNOFACT AG, milles osales tuhat inimest vanuses 18 kuni 65 eluaastat. 

Selgub, et mis puudutab vanusevahet, siis poleks pooltel meestest midagi endast noorema partneri vastu, kuid naised eelistavad seevastu vanemaid kallimaid. 

Keda soovivad mehed? 

Saksa mehed soovivad pigem nooremat partnerit. 55 protsendil ei ole midagi selle vastu, et olla suhtes ise vanem pool. 30 protsenti meestest peab ühe- kuni viieaastast vanusevahet optimaalseks, 18 protsendi jaoks võib partner olla kuus kuni kümme aastat noorem. 

Keda soovivad naised?

Enamik naisi eelistab seevastu küpsemaid mehi. 38 protsenti naistest on huvitatud endast vanemast mehest, 27 protsendi jaoks on ideaalne vanusevahe üks kuni viis aastat, kümne protsendi küsitletute jaoks on selleks kuus kuni kümme aastat.

Seevastu näevad naised suurt konfliktiohtu selles, kui vanusevahe on juba märgatavalt suurem.

See vanusevahe on liiga suur

20 protsendi sakslaste jaoks ei mängi rohkem kui kümneaastane vanusevahe mingit rolli, kaks protsenti meestest ja üks protsent naistest ei suudaks seda aga ettegi kujutada. 

Vaid 18 protsendi küsitletute (mehed 17%, naised 20%) meelest peaks kallim olema endaga umbes ühevanune. 

Allikas: Freundin

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles