Eesti koondise abitreener Teppani vigastusest: peame olema tähelepanelikud

Toimetas Kris Ilves
Copy
Eesti meeste võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu ja diagonaalründaja Renee Teppan.
Eesti meeste võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu ja diagonaalründaja Renee Teppan. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti meeste võrkpallikoondise abitreener Rainer Vassiljev andis ERRi spordiportaalile intervjuu, milles vihjas, et laupäevases Euroopa Kuldliiga kohtumises Horvaatiaga võib õlavigastuse küüsis olevat Renee Teppanit asendada diagonaalründaja positsioonil Hindrek Pulk.

«Peame olema tähelepanelikud ja kuulama Reneed, kuidas see (koormus ja intensiivsus õlale – toim) talle mõjub,» sõnas Vassiljev. «Loodame parimat ja kindlasti me ei torma kuhugi. Esimesed mängud ei ole Renee see mees, keda peame väljakule panema. Hindrek Pulk on näidanud, et suudab meid aidata küll ja see on hea ka Reneele, et me ei pea teda forsseerima,» lisas abitreener.

Loe refereeritud artikli täisteksti ERRi spordiportaalist.

Seni kuue põhimängijata tegutsenud meeste koondis avas eelmisel nädalal B-alagrupis võiduarve, kui kodus saadi 3:2 jagu Hollandist. B-alagrupi liider on seitsme punktiga Hispaania, Hollandil on viis, Horvaatial neli ja Eestil kaks punkti. 

Nüüdseks on Eesti meeskonnaga liitunud peale Teppani ka Kert Toobal, Oliver Venno, Rait Rikberg, Ardo Kreek ja Robert Täht. Koondise juurest lahkusid aga Mart Naaber, Stefan Kaibald, Kevin Saar ja Märt Tammearu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles