Lewis Hamilton: Ferraril on peorežiim sisse lülitatud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Lewis Hamilton (vasakul) ja Sebastian Vettel.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Sebastian Vettel. Foto: CHARLES COATES / AFP

Kanada vormel 1 etapi kvalifikatsioonis Sebastian Vetteli (Ferrari) järel teise koha saanud Lewis Hamiltoni (Mercedes) sõnul on sel nädalavahetusel keeruline Ferraridega võidu sõita.

Hamilton põhjendab Ferrari edu Montreali tänavaringrajal pikkade sirgetega, kus Mercedes jääb konkurendile selgelt alla. «Ma arvan, et ajakirjanikud saavad nüüd kirjutada, et Ferraril on peorežiim sisse lülitatud,» kommenteeris Hamilton portaali Racefans.net vahendusel. «Ma ei tea, kes rääkis Vettelile, et meil oli peorežiim algul, aga kaotame neile sirgetel, näiteks viimasel sektoril,» lisas britt.

Mercedese piloot polnud üllatunud, et ei suutnud kvalifikatsioonis kiireim olla. «Ma arvan, et Ferraril on sel nädalavahetusel väga hea kiirus. Nad edestavad meid sirgetel kümnendiku võrra, aga me võitleme kõvasti ja proovime olukorda paremaks saada,» sõnas Hamilton.

Vettelil lõppes pikk põud, sest tema eelmine kvalifikatsioonivõit pärines möödunud hooaja 11. etapilt, kui sakslane oli nobedaim kodurajal Hockenheimringil. «Tegelikult olen Sebi üle õnnelik. Ta sõitis suurepärase ringi. Minu ring oli samuti hea ja teine koht on hea, eriti seetõttu, et teisel vabatreeningul ei saanud ma väga palju sõita,» märkis Hamilton.

Vetteli ja Hamiltoni järel hõivasid Montrealis teise stardirea Ferrari teine piloot Charles Leclerc ja Renault’ sõitja Daniel Ricciardo. Kanada vormel 1 etapi põhisõit toimub pühapäeval Eesti aja järgi algusega kell 21.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles