Atleticost lahkuv maailmameister: tean, kus ma järgmisel hooajal mängin

Kris Ilves
, reporter
Copy
Antoine Griezmann.
Antoine Griezmann. Foto: JAVIER SORIANO / AFP

Mullu Prantsusmaa jalgpallikoondisega maailmameistriks kroonitud Antoine Griezmann teatas eelmisel kuul, et lahkub Madridi Atleticost. Avalikkusele pole teada, kus pallivõlur järgmisel hooajal mängima hakkab, ent Griezmann on enda sõnul lähituleviku paika saanud.

28-aastane Griezmann on lepinguliselt küll Atleticoga jätkuvalt seotud, kuid Madridi tippklubi ei pane tema lahkumisele kätt ette, kui maailmameistri eest tehakse normaalne pakkumine. Griezmanni on seostatud Barcelona, Pariisi Saint-Germaini, Manchester Unitedi ja paljude teiste tippklubidega.

Kus ründaja järgmisel hooajal mängib?

«Tean, kus ma järgmisel hooajal mängin,» sõnas Griezmann telesaatele Telematin, lisades seejärel, et tema järgmine koduklubi ei ole Põhja-Ameerika jalgpalliliigas MLS mängima hakkav Miami, mille president ja üks omanikest on endine tippmängija David Beckham.

Atletico president Enrique Cerezo rääkis raadiokanalile Onda Cero, et Barcelona pole Griezmanni palkamiseks pakkumist teinud. «Mul pole õrna aimugi, kuhu ta läheb. Ma arvan, et seda ei tea keegi,» ütles Cerez.

Laupäeval mängis Griezmann Prantsusmaa koondise koosseisus EM-valikmängu, kui valitsevad maailmameistrid tunnistasid võõral väljakul türklaste 2:0 paremust. Griezmann kuulus Prantsusmaa algkoosseisu ja rassis platsil kuni lõpuvileni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles