Avokaadoga relvastatud mees röövis kahte panka

Elu24
Copy
Avokaadoga relvastatud mees röövis edukalt kahte panka.
Avokaadoga relvastatud mees röövis edukalt kahte panka. Foto: Kuvatõmmis Iisraeli politsei Facebooki lehelt

Iisraeli politsei arreteeris mehe, kes röövis kahest pangast kokku pea 7000 eurot, relvastatud ainult avokaadoga.

Vice vahendab, et 47-aastane mees röövis Iisraeli lõunaosas Be'er-Sheva linnas viiepäevase vahega kaht panka. Esimesest pangast õnnestus mehel saada 16 000 seeklit ehk veidi alla 4000 euro ning teisest pea 3000 eurot.

Mõlemas pangas ulatas mees tellerile kirjavigadega lipiku, millel oli käsk üle anda kogu sahtlis olev raha. Käes hoidis mees mustaks värvitud avokaadot, mida nimetas granaadiks ja ähvardas selle lõhata, kui temaga koostööd ei tehta.

Pangaröövel esitles mustaks värvitud avokaadot granaadi pähe.
Pangaröövel esitles mustaks värvitud avokaadot granaadi pähe. Foto: Reuters/ScanPix

Maskeeritud mees sai mõlemast pangast suure summaga tulema, kuid jäi vahele, kuna kandis kaasas mobiiltelefoni, mille järgi sai politsei ta asukoha kindlaks teha. Politsei kinnitusel on mees varem röövi eest kolm aastat vangis istunud.

See pole esimene kord, kui kurjategijad puuvilju kasutavad. Näiteks on Ameerika Ühendriikides Philadelphias kasutatud banaani nii panga kui ka kaupluse röövimiseks. Mõlemal korral on kurjategijad väitnud, et tegemist on püstoliga.

2009. aastal röövis Poolas üks mees panka teelusikaga, väites, et tegemist on noaga, aga teller ei läinud haneks ja ehmatas mehe karjumisega minema, vahendab Reuters.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles