Kerge meetod kuidas hakata rääkima inglise keelt kohe

Copy
Foto: Life Apps SIA

„Nüüd ma isegi ootan, millal saan jälle inglise keeles rääkida, enam ma ei karda nagu varem!” – nii vestab Maarius (57) oma kogemusest pärast inglise keele õpet internetis. Loe ja avasta, kuidas ka sina saad kiiresti ja lihtsalt õppida vabalt inglise keeles vestlema!

– Maarius, rääkige, kas te olite varem inglise keelt õppinud?

– Olin juba varem koolis inglise keelt õppinud, kuid, mida seal saab õppida – õpilasi palju, õpetaja üks… Hiljem püüdsin midagi kõrgkoolis juurde õppida, kuid seal sama lugu – tudengeid oli nii palju ja tunde nii vähe, et inglise keeles rääkimisest võisid sa vaid unistada.

Mis innustas õppima inglise keelt Šveitsi meetodiga?

- Kui mõistad, et sul on töö juures raskusi, sest sa ei suuda inglise keeles suhelda, saad aru, et on kätte jõudnud aeg midagi ette võtta. Lugesin internetis Šveitsi meetodist – mulle meeldis see, et võin õppida endale sobival ajal ega pea teistega arvestama nagu rühmatundides.Ja kui ma kahe nädala jooksul ei hakka inglise keeles rääkima, siis makstakse mulle osalustasu tagasi – kaotada ei ole mul midagi!

– Kuidas toimus õppimine?

– Pärast programmile registreerumist olid kõik õppematerjalid mõne minuti pärast juba minu postkastis. Oli vaja ainult klõpsata, ei tundunud üldsegi raske, kõik oli mugav ja arusaadav. Mulle meeldis väga, et sain õppida millal ja kus tahtsin – olin reaalselt iseendale boss! Olin üllatunud, kui juba mõne päeva pärast ei pidanud ma enam paluma töökaaslaste abi välismaa klientidega vestlemisel. See lisas üha suuremat hasarti õpingute jätkamisele!

– Kuidas te hindate oma inglise keelt pärast kaht nädalat?

– Kahe nädala pärast suutsin erinevatel teemadel vabalt vestelda. Lahe tunne, et ka minu hääldus oli paranenud, tundsin end rääkides kindlana! Nüüd loen raamatuid, vaatan inglise keeles filme ja ootan, millal saan jälle kellegagi inglise keeles rääkida, sest ma ei karda enam nagu varem.

– Mida te soovitaksite neile, kes ei oska veel inglise keelt?

– Kui otsitakse lihtsamat viisi, kuidas inglise keel ära õppida, siis soovitan kindlasti proovida Šveitsi programmi. Tellid lihtsalt programmi ja see on alati su arvutis olemas. Kui soovid, saad keeleõpet alustada.

Mine aadressile www.SwissLanguages.com, et saada oma keeleõppeprogramm soodustusega!

SwissLanguages.com pakub võimalust õppida inglise keeles rääkima 14 päevaga või saada raha tagasi. Ainult täna, sügiskampaania raames, saad keeleõppeprogrammi 55% soodustusega. Ära maga maha! Soodustus kehtib ainult 50 esimesele tänasele huvilisele.

Copy
Tagasi üles