PM Saksamaal. Aivar Pohlak pärast hävitavat kaotust: Saksamaa mängu järel peatreenerit vahetada oleks rumal (2)

Copy

Eesti jalgpalliliidu president Aivar Pohlak leidis pärast 0:8 kaotust Saksmaale, et Eesti koondisel oli probleeme ülemõtlemisega, kuid peatreener Martin Reimi töökoht Pohlaku sõnul ohus ei ole. 

«Tahtejõust oli enne kohtumist liiga palju juttu, pigem tänase mängu kontekstis sattus meeskond väljakule staatilises seisus, mingit dünaamikat polnud esimesest minutist peale,» lausus Pohlak. 


«Meeskonnas tekkis lihtsalt ülemõtlemine. Kogu mäng oli oli täpselt nagu maketi peal ja kõik, sakslased mängisid nagu maketil olevate nuppude vastu,. Tahtejõupealt seda mängu ei mängi,» rääkis Pohlak Eesti koondise tänastest probleemidest. 

Jalgpalliliidu president leidis, et antud olukorras on vastutavaks pooleks nii mängijad kui ka treenerid: «Mõlemalt poolelt oli ülemõtlemine. Tasemevahe oli selge ja ette teada ja sakasama mängis näljaselt lõpuni välja, aga sellist tulemust poleks ikkagi pidanud tulema.»

Kas Reim jätkab peatreenerina? «Ma arvan, et oleks väga rumal kui seda küsimust hakata tõstatama sellise lühikese valiktsükli alguses pärast mängu Saksamaaga. Tegelikult on kõigile selge, et nad viivad selles tsüklis läbi põlvkondade vahetust.»

«Saksamaale kaotuse järel hakata treenerit vahendama oleks rumal. Ma ei tea, kas Martin suudab seda meeskonda veel motiveerida, aga ehk oli see teadlikult ühe põlvkonna lahkumismäng. Järgmine põlvkond tuleb mängima panna. Tallinnas kolm päeva tagasi mängis meeskond ju päris korralikult vaatamata sellele, et tulemus oli lõpuks halb,» lasus Pohlak lõpetuseks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles