Taavi Aas oleks linnapeana toetanud Tallinna TVd (1)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Majandus- ja taristuminister Taavi Aas.
Majandus- ja taristuminister Taavi Aas. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Tallinna Televisiooni nõukogu esimees, majandus- ja taristuminister Taavi Aas (KE) tunnistas ERRi saates «Otse uudistemajast», et Tallinna TV olukord on keeruline, kanal vajaks täiendavat rahasüsti ning linnapeana oleks ta telekanalit täiendavalt rahastanud. 

Taavi Aas mainis, et Tallinna TV rahastamine oli väga pikalt umbes 3,6 miljonit eurot ning uute vaatajate saamiseks käivitati ka terve rida uusi projekte, mis olid ka edukad ja tõid vaatajaid juurde, ehk tema sõnul saab vaatajate arvu kasvatada läbi selle, et valmistatakse uusi projekte, ent nende teostamisele on vaja täiendavat rahastust. 

«Ühe teise linnapeaga oleks see täiendav rahastus sinna ka läinud,» sõnas Aas viidates endale, edastas ERR «Otse uudistemajast».

Saatejuht Indrek Kiisleri küsimusele, kas on võimalik, et telekanali juhatus on plaanis välja vahetada, vastas Aas: «Nõukogu viib tegelikult ellu omaniku tahet ja siin peab omanik ehk Tallinna linnavalitsus ütlema oma seisukoha, kuidas ta soovib, et Tallinna Televisioon edasi läheks või ei läheks. Nii et see on linnavalitsuse otsustada ja vastavalt sellele ka nõukogu käitub.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles