Otsepilt: kaugtöö Eestis - selguvad parimad ettevõtted

PM Majandus
Copy

13. juunil tunnustatakse kolmandat korda neid ettevõtteid ja juhte, kes peavad lugu paindlikest tööviisidest ja praktiseerivad oma asutuses kaugtööd. Postimehe majandusportaal vahendab otsepildis üritust Workland Vabaduse koostöötamiskeskusest.

Sel aastal kandideeris märgisele ja esitas juhikandidaadi üle 40 ettevõtte, kelle hulgas oli nii avaliku, era- ja kolmanda sektori asutusi.

Märgist annavad juba kolmandat aastat välja Targa Töö Ühing koostöös Elisa ja Personalijuhtimise Ühinguga PARE. Märgise taotlemiseks pidid ettevõtted ajavahemikus 6.-29. maini esitama eneseanalüüsi, kus kirjeldasid nii kaugtöö töökorraldust, tehniliste lahenduste kasutamist kui ka läbimõeldud tervikpildi tajumist. Samuti oli võimalus nomineerida ka ettevõtte juhte, kes soodustavad või on ettevõttes paindlikud tööviisid kasutusele võtnud.

Žüriis olid Targa Töö Ühingu juhatuse liige Ave Laas, Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi, Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE tegevjuht Kärt Kinnas ja Worklandi juht Indrek Hääl. 

Otseülekande ajakava:

15.15-15.35 – «Milline on kaugtöö tervis Eestis täna?» Parima kaugtööd edendava juhi tunnustamine ja märgise saajate välja kuulutamine. Avasõnad ütlevad Targa Töö Ühingu juht Ave Laas ning žüriiliige ja Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi.

15.35-15.55 – «Kontori aadressiks maailm ehk kolm mõtet digitaalse töökoha loomisel» Mõtteid jagab Elisa ärikliendiüksuse juht Margus Vaino

15.55- 16.15 – Kas koos saab targemalt? Müüte koostöötamisest murrab Worklandi asutaja Indrek Hääl

Kaugtöö Tegija on digitaalne märgis, mida ettevõte saab kasutada tööandja- ja organisatsiooni mainekommunikatsioonis. Märgise saajate nimekiri on üleval smartwork.ee lehel. Ettevõtte õigust märgist eksponeerida ja kasutada saab kontrollida samuti smartwork.ee lehel. Märgis antakse välja kolmeks aastaks. Pärast seda on ettevõttel märgist uuesti võimalik taotleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles