Homsest saab Tallinnas kolmel liuväljal uisutada

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme turu uisuplats on poolenisti vee all.
Nõmme turu uisuplats on poolenisti vee all. Foto: Liis Treimann

Homme, 16. detsembril avatakse uisuhooaeg Pirita Spordikeskuse tehisjääväljakul - seega on pealinnas juba kolm vabaõhuliuvälja.


Möödunud laupäeval alustas teist hooaega Nõmme turu uisuplats. Harju tänava uisuplats alustas kuuendat hooaega juba kuu aega tagasi, teatas Raepress. See, et vähemalt kaks liuvälja on suures osas vee all, ei kahanda linnavalitsuse pressiteenistuse indu nende reklaamimisel.

Pirita Spordikeskuse tehisjääväljak on Tallinna suurim valgustatud välisliuväli (42x42 m). Liuväli on avatud iga päev kella 10-22, kohapealt saab ka uiske laenutada. Pirita Spordikeskuse liuväli asub Pirita jõe kaldal, aadressil Rummu tee 3. Liuvälja üksikpääse maksab kaks eurot, uiskude laenutus 2-3,5 eurot, riietusruumi kapi kasutamine 0,30 eurot ning riietusruumi kapi ja duši kasutamine 1,5 eurot.

Nõmme uisuplatsi opereerib HK Hall AS. Üks tund uisutamist maksab 4-15-aastastele lastele esmaspäevast neljapäevani 2,2 eurot ja reedest pühapäevani 2,5 eurot. Täispilet (alates 16. eluaastast) vastavalt 3,5 ja 4,5 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles