Veel üks kuninglik avarii: 83-aastane prints Edward sõitis ette üliõpilase väikeautole

Elu24
Copy
Kenti hertsog prints Edward ja kuninganna Elizabeth II.
Kenti hertsog prints Edward ja kuninganna Elizabeth II. Foto: AFP/SCANPIX

Aasta alguses põhjustas 98-aastane prints Philip avarii, mille tagajärjel paiskus ta luksusmaastur külili. Nüüd on sarnase teoga hakkama saanud ka Kenti hertsog prints Edward.

The Suni teatel sõitis prints Edward ette 21-aastase tudengi väikeautole. Edward on kuningas George V lapselaps ja kuninganna Elizabeth II nõbu.

Olivia Fellows, Sussexi ülikooli neuroteaduste tudeng, sõitis 2. juuni õhtul Brightoni lähistel kiirusel 95 kilomeetrit tunnis põhja suunas, kui prints Edwardi Jaguar talle ootamatult ette sõitis.

«Ma nägin autot endast vasakul ning tundus, nagu hakkaks ta sõitma, siis lõi kahtlema, muutis jälle meelt ja hakkas uuesti sõitma. Ta sõitis nii lähedalt ette, et kui ma poleks äkitselt pidurdanud, oleks ma autole keskelt sisse sõitnud,» kirjeldas tudeng juhtunut.

Kuna Fellows sai viimasel hetkel jala pidurile, tabas ta printsi auto asemel hoopis teepiiret. «Õhkpadjad avanesid ja mootorist tuli tossu,» rääkis õnnetusse sattunud noor naisterahvas.

Fellowsi sõnul ei võtnud õnnetuse järel temaga ühendust prints ega keegi teine Buckinghami paleest. Oma väikeautost jäi naine õnnetuse tagajärjel ilma.

Buckinghami palee esindaja kinnitas, et kuningliku majapidamise sõiduk oli kaudselt seotud kokkupõrkega, mis toimus 2. juunil Sussexis. Politsei kinnitusel ei saanud õnnetuses keegi viga ja asjaolusid uuritakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles