Esmaspäeval algavad üle Eesti jalgpalli suvelaagrid

Postimees Sport
Copy
Noored jalgpalli suvelaagri osavõtjad.
Noored jalgpalli suvelaagri osavõtjad. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Esmaspäeval, 17. juunil algavad 22 eri paigas Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi suvelaagrid. Juunikuu laagritest võtab osa üle 600 lapse.

Esmaspäeval, 17. juunil algavad 22 eri paigas Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi suvelaagrid. Juunikuu laagritest võtab osa üle 600 lapse.

Järgmisel nädalal toimuvad 17.-21. juunini laagrid Haapsalus, Jõhvis, Kadrinas, Keilas, Kihnus, Kosel, Kuressaares, Kärdlas, Lihulas, Pärnus, Räpinas, Tartus, Vaimastveres, Vinnis, Võrus, Väänas ja Tallinnas Kalevi staadionil, Kotka staadionil, Pirita velodroomil, Sõle kunstmurul ning lisaks veel Sportland Arenal poistele ja tüdrukutele eraldi laagrid. Kokku osaleb nendes laagrites 679 last 70 treeneri juhendamisel.

Kõikides laagrites on juhendajateks jalgpalliliidu poolt valitud ning koolitatud noortetreenerid, mis tagab kvaliteetse treeningu ühildamise laste mängulõbuga. Laagri plaan näeb ette, et kõikidel päevadel (erandiks ekskursioonipäev) toimub laager alustades kell 9.30 ja lõpetades orienteeruvalt kell 17.00. Laagri viimane päev, reede algab samuti kell 9.30, aga lõpeb kell 13.00. Laagripäev on jaotatud osadeks: hommikuti kerge treening, millele järgnevad lõunasöök ning erinevad mängud pärastlõunal. Laagri lõpus jagatakse väikeseid auhindu ja diplomeid, mille lapsed saavad endale mälestuseks lõbusast suvenädalast.

Järgmised laagrid ootavad ees augustis, kui 5.-9. augustini. Registreerimine augustikuu laagritesse kestab 21. juulini.

Ühe laagri osavõtutasu on 80 eurot. Hinna sisse kuulub jalgpallivarustus, mis sisaldab lühikeste varrukatega ning mängija eesnimega Nike särki, lühikesi pükse ja kedrasid, joogipudelit, puuvilju kogu päeva jooksul, sooja lõunasööki (v.a reedel), ekskursioonipäeva A. Le Coq Arenale, diplomit ja meeneid mälestuseks. Kui lapsevanem soovib lapse registreerida lisaks juunile ka augusti laagrisse, siis teine laager maksab 63 eurot ja augusti laagrisse registreerimisel tuleb sellisel juhul kasutada juuni laagri kinnituskirjas olevat sooduslinki.

Täpsemat infot laagrikohtade, registreerimise ja muu kohta leiab Eesti Jalgpalli Liidu kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles