Esmaspäev toob endaga rea muudatusi liikluskorralduses

BNS
Copy
Teetööd. Illustratiivne foto.
Teetööd. Illustratiivne foto. Foto: Margus Ansu

 Alates esmaspäevast muutub mitmes Eesti paigas tavapärane liikluskorraldus.

Harjumaal on Tallinna ringteel Väo raudteeviaduktil kella 19–21 remondi tõttu mõlemal suunal üks sõidurada suletud.

Harjumaal Tallinna–Tartu maantee Jüri–Aruvalla lõigul remonditakse auke. Töö on liikuva iseloomuga ja töötsoonis kehtib kiiruspiirang.

Läänemaal Risti–Virtsu–Kuivastu–Kuressaare maanteel Koluvere lähistel pinnatakse teed ja seal kehtib tavapärasest madalam piirkiirus.

Lääne-Virumaal Tallinna–Narva maantee Aluvere–Sõmeru lõigul on kella 9–17 remondi tõttu üks sõidusuund kinni ja kehtib kiirusepiirang.

Põlvamaal Võru–Räpina maanteel Leevil olev lõik suletakse liiklusele kell 9 ning see jääb suletuks kuni reedel kella 20-ni. Ümbersõit on korraldatud Kääpa, Otsa, Madala, Verioramõisa ja Vinso kaudu.

Tartumaal Tallinna–Tartu maanteel Kärevere lähistel on teeremondi tõttu üks sõidusuund kinni ja kehtib kiirusepiirang.

Valgamaal Valga–Uulu maanteel remonditakse alates Viljandimaa piirist kuni Tõrvani teid. Töö on liikuva iseloomuga ja töötsoonis on kehtestatud kiirusepiirang.

Võrumaal Laatre–Antsla maantee Kobela–Antsla lõigul suletakse tee ümberehituse tõttu üks sõidusuund ja kehtestatakse kiirusepiirang, mis jääb kehtima kuni 5. septembrini. 

Harjumaal Aruvalla–Jägala maanteel Raasikul asuv raudteeülesõit läheb teisipäeval kella 9–21 remondi tõttu kinni. Ümber saab sõita Kostivere ning Aruküla kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles