Mattias Käit lahkus Fulhamist ja lõi käed Sloveenia tippklubiga

Silver Tabo
, reporter
Copy
Mattias Käit.
Mattias Käit. Foto: Domžale koduleht

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Mattias Käit lahkus Inglismaa klubist Fulham ning siirdus Sloveenia kõrgliigaklubisse Domžale.

Viimased hooajad Fulhami U23 tiimi esindanud 20-aastane eestlane sõlmis Domžalega kolme aasta pikkuse lepingu.

«Ma olen väga rahul, et sain tulla Sloveeniasse edukasse suurte ambitsioonidega klubisse, kes mängib samal ajal agressiivset ning atraktiivset jalgpalli, mis aitab mul edusamme teha. Sel põhjusel olen veendunud, et Domžale on minu karjääri praeguses etapis parim võimalik keskkond, kuna klubi on tuntud hea koostöö poolest noorte jalgpalluritega,» rääkis Käit Domžale kodulehekülje vahendusel.

«Minu eesmärgid on aidata meeskonnal saavutada parimaid tulemusi nii Sloveenias ees ootavatel võistlustel kui ka Euroopa tasandil. Nagu ma ütlesin, siis tahan edasi liikuda raske tööga ja heade mängudega,» lisas ta.

«Mattias on ilmselt Eesti koondise suurim lootus, kes võiks asendada Konstantin Vassiljevit, keda tunneme Sloveenias väga hästi kui meeskonna aju,» tõi Domžale spordidirektor Matej Oražem välja aastatel 2008–2011 Sloveenia kõrgliigas mänginud nüüdseks 34-aastase Eesti keskväljamaestro.

«Ehkki ta (Käit – toim) on juba aastaid Eesti koondist esindanud, siis ta on endiselt väga noor jalgpallur. Oleme kindlad, et ta on meie meeskonnale suurepäraseks täienduseks,» lisas ta.

Mullu hooaja kolmandana lõpetanud Domžale on kahekordne Sloveenia meister (2007, 2008) ja karikavõitja (2011, 2017). Domžale lööb tänavu suvel kaasa ka Euroopa liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles