Piltuudis: Eesti spordikaunitari Grete Griffini miljonärist abikaasa on lausa pronksi valatud

Elu24
Copy
Robert Griffin III ja Grete Griffin.
Robert Griffin III ja Grete Griffin. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Ameerika jalgpalluriga abiellunud Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin jagas Instagramis vahvat pilti, kus turnib oma abikaasa skulptuuri otsas.

Eestlasest mitmevõistleja abiellus mullu märtsis Ameerika jalgpalluri Robert Griffin III-ga. Nende peres kasvab tütar Gloria, kes saab juulis kaheaastaseks. Grete ootab praegu teist last.

Grete jagas sotsiaalmeedias Texase osariigis Waco linnas tehtud pilti, kus on oma abikaasa süles – ainult selle vahega, et tegemist on mehe pronksist skulptuuriga. «Wacost ei saa lahkuda ilma oma kullakest üle vaatamata,» kirjutas sportlanna foto juurde.

Monument avati juba 2014. aastal, kui miljonärist jalgpallur oli vaid 24-aastane.

«Kui te lähete Washingtoni, käite vaatamas Abraham Lincolni kuju. Kui lähete New Yorgi, vaatate vabadussammast. Kui tulete Wacosse, näete kohtunik Baylori, treener Teaffi ja Robert Griffin III kujusid,» rääkis kohaliku Baylori ülikooli president Ken Starr skulptuuri avamisel, vahendab USA Today.

Sama artikli väitel on Griffin küll Baylori ülikooli jalgpalliajaloo parim mängija, aga vaid seetõttu, et varem pole neil mingit jalgpalliajalugu isegi olnud.

Vaata vahvat pilti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles