Eesti võrkpallikoondis kaotas Euroopa Kuldliiga poolfinaalis Türgile (1)

Postimees Sport
Copy

Eesti võrkpalli rahvuskoondis kaotas Euroopa Kuldliiga poolfinaalis Türgile 1:3 (23:25, 25:22, 21:25 26:28).

Enne mängu (eelvaade Volley.ee.):

Meeste Kuldliiga finaalturniir peetakse 21.–22. juunil Tallinnas Saku Suurhallis, koha nelja parema seas tagas iga alagrupi võitja ning korraldajana ka Eesti. B-alagrupi võitis Holland, Türgi koondis kindlustas võidu A-alagrupis ja C-alagrupist pääses nelja sekka Valgevene.

Finaalturniiri poolfinaalid peetakse reedel (21. juunil), 22. juunil toimuvad pronksimatš ja finaal. Mõlemal päeval on mängude algusajad kell 16 ja 19. Eesti meeskond mängib 21. juunil teises poolfinaalis, mis algab kell 19. Otsepildis on Kanal 12 ja Postimehe vahendusel nähtavad Eesti ja Türgi poolfinaal ning mõlemad laupäevased kohamängud. Pileteid finaalturniirile saab osta SIIT.

Eesti meeskonna kapten Kert Toobal ütles poolfinaalile ette vaadates, et meeskond tunnetab suure mängu toimumist. «Millegi tähtsa tunnet on õhus, eks meeskond on terve selle nädala selles rütmis hinganud,» rääkis Toobal pärast neljapäeval toimunud hommikust treeningut Saku Suurhallis.

«Türgi läbis alagrupiturniiri täiseduga ja on kindlasti heas hoos. Meie püüame eelkõige keskenduda oma mängule ja seejärel vastasele. Oleme juba paar korda ka vastase kohta videot vaadanud ja on teada, mis toimuma hakkab. Trennipilt on kindlasti olnud viimasel nädalal parem, kahjuks oleme endiselt kimpus vigastustega ja see mingil määral homset (tänast – toim) mängu mõjutab. Aga mängivad need mehed, kes saavad ja kes on võimelised meeskonda mõjutama. Siis paistab, kas see oli piisav,» kommenteeris Toobal.

Eesti meeskonna 14 mängijat avalikustavad treenerid mängupäeval.

Mõlema poolfinaali võitjad pääsevad osalema Challenger Cupil, mis toimub 3.–7. juulini Sloveenias Ljubljanas. Challenger Cupi võitja pääseb uuel hooajal mängima maailma võrkpalli absoluutsesse tippu – Maailmaliigasse.

Intervjuud:

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles