Täna läheb eetrisse viimane «Radar» täis parimad palu viiest hooajast

«Radar» / Kanal 2
Copy

Täna, 18. juunil kell 21 läheb eetrisse Kanal 2 uuriva ajakirjanduse saate “Radar” viimane episood. See on heas tempos jooksev tunniajane kokkuvõte kõigist viiest hooajast. Saade on silma paistnud oma eksperimentide poolest. Nii näeme jälle, kuidas saada miljonäriks, olla nädal aega pimedas maa all, tarbida tööl LSD-d ja mis mõju on konnamürgil.

Läbi viie aasta on «Radar» toonud vaatajani teravad intervjuud presidentide, peaministrite, äärmuslaste ja skandaalsete poliitikutega. Vaatajarekordeid ja laia resonantsi ühiskonnas on toonud erisaated Saksa pagulastest, Taavi Rõivase Malaisia-skandaalist, Rootsi kriminaalsest kontingendist ning netist pärisellu voolanud vihkamisest.

Suure lõpusaate eel ei unusta «Radari» peatoimetaja Kärt Anvelt aga kõige tähtsamaid: «Sügav kummardus teile, kallid televaatajad, kes te meiega viis aastat vapralt vastu pidasite.»

«Radari» kutsusid 2014. aastal ellu Urmas Oru, Olle Mirme ja Marii Karell. Aegade jooksul on «Radaris» ajakirjaniku ametit pidanud Hannes Sarv, Jüri Butšakov, Alice Järvet, Raul Ranne, Marii Karell, Robert Kõrvits, Deisi Helemäe-Sarv, Jekaterina Minkova, Eeva Esse, Stass Kuznetsov, Piia Osula, Ege Tamm ja Kärt Anvelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles