Nelja ohvriga vastutuskriis Eesti jalgpalli moodi (2)

Andres Vaher
, reporter
Copy
Martin Reim on nii mängija kui treenerina kuulunud Flora leeri, nüüd teeb ta esmatutvuse värske Eesti meistri suure rivaali Levadiaga.
Martin Reim on nii mängija kui treenerina kuulunud Flora leeri, nüüd teeb ta esmatutvuse värske Eesti meistri suure rivaali Levadiaga. Foto: Max Maiwald/defodi.eu/Imago Images/Defodi

Üleeile õhtul alanud ja eile jätkunud lõppmäng pealkirjaga «Kuidas Martin Reim ja tema kolm abilist Eesti jalgpallikoondise 0:8 kaotuse eest Saksamaale vastutuse võtsid» pakub ilmselt kõneainet veel mõnda aega.

Kas Reim, Janno Kivisild, Andres Oper ja Mart Poom on ainusüüdlased?

Kas juhtunust teevad järeldusi ka alajuhid ja mängijad?

Kes on meeskonna uus tüürimees ja mida uut suudab ta pakkuda?

Töö hindele 3+ või 4–

«Pärast pühapäevast kohtumist Kivisillaga (kes on ka EJLi tehniline direktor – toim) esitasime treeneritele palve, et nad jõuaksid isekeskis veendumusele, kas nad usuvad ja tunnevad, et suudavad kraavi läinud vankri tee peale tagasi tuua. Nad jõudsid järeldusele, et tekkinud olukorras on õige tagasi astuda.»

Sellised sõnad lausus alaliidu president Aivar Pohlak esmaspäeva õhtul kell 22.10 pressikonverentsil. Ta lisas, et treenerite tunnetuse järgi võime septembriks (siis peab Eesti järgmise EM-valikmängu Valgevenega) olla praegusest veel halvemas seisus. Ta pani Reimi tööle hindeks

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles