Prantsusmaa alistas üleminutite omaväravast Inglismaa

Erko Litvjakov
, Reporter
Copy
UEFA jalgpalli U21 Euroopa meistrivõistluste C-alagrupi mäng Prantsusmaa ja Inglismaa eakaaslaste vahel.
UEFA jalgpalli U21 Euroopa meistrivõistluste C-alagrupi mäng Prantsusmaa ja Inglismaa eakaaslaste vahel. Foto: ALESSIO MARINI / EPA

Itaalias toimuval UEFA jalgpalli U21 Euroopa meistrivõistlustel alistas Prantsusmaa eile dramaatilise lõpuga mängus Inglismaa eakaaslased.

25. minutil oli Prantsusmaal kasutada penalti, kuid Lyoni mängija Moussa Dembele ei suutnud realiseerida.

Teise poolaja alguses, 54. minutil suutis Manchester City mängumees Phil Foden individuaalse meisterlikkuse pealt Inglismaa juhtima viia.

Prantsusmaal oli kasutada ka teine penalti 68. minutil, kuid jällegi ei suutnud Lyoni ridadesse kuuluv Houssem Auoar võimalust ära kasutada.

Mängu lõpus sai aga inglaste õnn otsa. Esmalt lõi 89. minutil prantslaste viigivärava Lille'i ridadesse kuuluv Jonathan Ikone. 90+5 suutis aga nurgalöögi järel palli omaväravasse toimetada Crystal Palace'i paremkaitsja Aaron Wan Bissaka.

Inglismaa ning Prantsusmaa kuuluvad C-alagruppi, kus on ka Rumeenia ning Serbia eakaaslased. Hetkel juhib alagruppi 3 punktiga Rumeenia, neile järgnevad prantslased. Inglastel ning serblastel on mõlemal 0 punkti ning asetsevad vastavalt kolmandal ja neljandal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles