Juventuse uus peatreener ootab Ronaldo juhendamist: tahan tal aidata rekordeid purustada

Toimetas Silver Tabo
Copy
Cristiano Ronaldo Torino Juventuse särgis.
Cristiano Ronaldo Torino Juventuse särgis. Foto: Massimo Pinca / REUTERS

Itaalia jalgpalliklubi Torino Juventuse vastse peatreeneri Maurizio Sarri sõnul tähistab Itaaliasse naasmine tema pika karjääri juures suurimat saavutust, vedades möödunud hooajal Londoni Chelsea Euroopa liiga võitjaks.

60-aastane itaallane, kes sõlmis Juventusega kolme aasta pikkuse lepingu, andis neljapäeval pressikonverentsi, kus ta ülistas Itaalia hiidu. «Juventus on praegu Itaalia parim klubi ning pakkus mulle võimaluse naasta Itaaliasse. See on minu pika karjääri suurim saavutus,» rääkis Sarri.

Maurizio Sarri
Maurizio Sarri Foto: Tim Goode / PA Wire/PA Images

«See on olnud pikk teekond, mis koosneb järkjärgulistest sammudest. Mul on hea meel olla osa Itaalia kõige olulisemast meeskonnast ning see on samm edasi pärast Chelseast saadud kogemusi. Ma eelistasin minna välismaale, et vältida ühest Itaalia meeskonnast teise minekut. Premier League’i (Inglismaa kõrgliiga – toim) kogemus oli hämmastav, kuid perekondlikel põhjustel soovisin tulla tagasi Itaaliasse,» tunnistas alates 1990. aastast treenerina tegutsev Sarri.

Seejuures saab itaallane nüüd juhendada ka Portugali superstaari Cristiano Ronaldot, kes liitus Juventusega mullu suvel 100 miljoni euro eest Hispaania hiiust Madridi Realist. «Chelseas ma juhendasin mitmeid väga tugevaid mängijaid, kuid Cristiano Ronaldo treenimine on järjekordne samm edasi. Tahaksin tal aidata veel mõningaid rekordeid purustada,» möönis Sarri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles