Linn plaanib Kroonuaia kooli jaoks lasteaiahoone ümber ehitada

Copy
Tartu Kroonuaia koolis õpib 140 erivajadusega õpilast, lisaks pakub kool mittestatsionaarset õpet Tartu vangla kinnipeetavatele. Linn peab plaani kool ümber kolida ja kooli senine Puiestee 62 maja kujundada põhikooliks.
Tartu Kroonuaia koolis õpib 140 erivajadusega õpilast, lisaks pakub kool mittestatsionaarset õpet Tartu vangla kinnipeetavatele. Linn peab plaani kool ümber kolida ja kooli senine Puiestee 62 maja kujundada põhikooliks. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linnavalitsus on algatanud 5,1-miljonilise projekti Tartu Kroonuaia kooli erivajadustega õpilastele ajakohasema õpikeskkonna loomiseks. Selleks tahetakse rekonstrueerida Ploomi tänaval asuvas lasteaiahoone ja kool sinna kolida. Kui riigilt õnnestub ümberehituse jaoks raha saada, valmib uus kool 2023. aastal.

Tartu linnavalitsus on algatanud 5,1-miljonilise projekti Tartu Kroonuaia kooli erivajadustega õpilastele ajakohasema õpikeskkonna loomiseks. Selleks tahetakse rekonstrueerida Ploomi tänaval asuva lasteaiahoone ja kool sinna kolida. Kui riigilt õnnestub ümberehituse jaoks raha saada, valmib uus kool 2023. aastal.

Praegu tegutseb Kroonuaia kool Puiestee 62 majas, mis ei sobi erivajadustega õpilaste õpetamiseks. «See on Stalini-aegne ehitis, mis ei ole kohandatud erivajadustega lastele ning on saja lapse jaoks ebavajalikult suur,» sõnas Tartu linna haridusosakonna juhataja Riho Raave.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles