Video: Copa America ajaloo suurim võitja Uruguay viigistas VARi abil Jaapaniga (1)

Toimetas Silver Tabo
Copy

Brasiilias peetaval Lõuna-Ameerika jalgpalli karikaturniiril toimus möödunud ööl üks kohtumine, kui 15-kordne võitja Uruguay tuli kaks korda välja kaotusseisust ning viigistas lõpuks tulemusega 2:2 kutsega suurturniiril osaleva Jaapaniga.
 

Jaapan asus mängu juhtima 25. minutil, kui sihile jõudis Koji Miyoshi. Seitse minutit hiljem viigistas seisu Luis Suarez, kui Uruguay kasuks määrati videokohtunike süsteemi (VARi) toel vastuoluline penalti. Seejuures lasi kolumblasest peakohtunik Andres Rojas esialgu mängul jätkuda, aga mõne aja möödudes otsustas siiski minna olukorda videokordusest üle vaatama. Nii määras ta Uruguayle penalti ning andis karistusalas Edinson Cavaniga kontakti sattunud Jaapani kaitsjale Naomichi Uedale ka kollase kaardi.

59. mänguminutil viis taas Miyoshi Jaapani 2:1 juhtima, kuid seitse minutit hiljem tõi Uruguay kaitsja Jose Gimenez pealöögist tabloole 2:2 viiginumbrid, mis jäidki tulikirjal särama ka lõpuvile kõlades.

C-alagrupis jätkab Uruguay ühe võidu ja ühe viigiga ehk nelja punktiga liidripositsioonil, edestades ühe kohtumise vähem pidanud tiitlikaitsja Tšiilit ühe silmaga. Jaapan asub ühe punktiga kolmandal kohal ning avamängu skooriga 0:4 Tšiilile kaotanud Ecuador on viimasel ehk neljandal real.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles