Tulistaja endine tööandja: ta paistis silma agressiivse loomuga

Copy
Telliskivi tulistaja Raivo.
Telliskivi tulistaja Raivo. Foto: PPA

Telliskivis täna öösel kahte taksojuhti tulistanud 30-aastane Raivo Jürimäe on pärit Raplamaalt Kehtna vallast, endise tööandja sõnul on mees varem silma paistnud agressiivse käitumisega. 

Jürimäe endine tööandja Einar Avastu Eincar Grupist sõnas, et mees paistis juba varem silma agressiivse loomuga. Tema sõnul oli tööl erinevaid momente, kus ta oli lubanud teistele töötajatele vägivaldselt kallale tulla, kui nood temaga ei nõustunud.

«Ta väljendas end jah nii, et ma annan sulle peksa. Selline veider kõnemaneer oli tal,» ütles Avastu ning lisas, et Jürimäe töötas veel eelmise aastani Eincar Grupis rekkajuhina, vedades kaupa Euroopa vahet. «Minule teadaolevalt läkski ta edasi Tallinnasse tööle taksojuhiks,» ütles ta.

2010. aastal töötas Jürimäe Tallinna vanglas valvurina. Tulistajal karistusregistris kehtivaid karistusi ei ole, varem kriminaalkorras on ta karistamata.

Mees on tabamata 

Politsei- ja piirivalveameti sõnul on Jürimäe praegu veel kätte saamata, ta on saleda kehaehitusega ning tal on seljas musta-valge triibuline särk. Politseile teadaolevalt on mees relvastatud.

«Seni teadaolevalt liikus tulistaja taksojuhtide suunas jalgsi ning tulistas mitu lasku, esmalt esimese, seejärel teise taksojuhi suunas. Seni kogutud info järgi liikus mees pärast tulistamist Balti jaama suunas.

Mehe tegude motiiv ja muud asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses, kuid praegu kogutud info põhjal ei eelnenud tulistamisele konflikti,» kommenteeris Põhja prefekt Kristian Jaani politseioperatsiooni.

Copy
Tagasi üles