EM-finaalturniirile on esitatud ligikaudu 5 miljonit piletisoovi

Postimees Sport
Copy
2020 jalgpalli EM toimub üle Euroopa kokku 13 riigis.
2020 jalgpalli EM toimub üle Euroopa kokku 13 riigis. Foto: Tim Ireland/AP/Scanpix

Eelmisel nädalal alanud UEFA EM-finaalturniiri piletimüük on osutunud menukaks, kui praeguseks on esitatud juba üle 4,5 miljoni piletisoovi 190 erinevast riigist.

Finaalturniiri kohtumised peetakse 2020. aasta juunis ja juulis esmakordselt 12 erinevas riigis. Mänge võõrustavad Amsterdam, Bakuu, Bilbao, Bukarest, Budapest, Kopenhaagen, Dublin, Glasgow, London, München, Rooma ja Peterburi.

Enim on piletiostusoove tulnud Inglismaalt, Saksamaalt, Venemaalt, Ungarist, Hollandist ja Taanist. Kõige rohkem on huvi tuntud finaali vastu, mis peetakse 2020. aasta 12. juulil Wembley staadionil.

Eesti Jalgpalli Liidu kaudu pileteid finaalturniirile soetada ei saa. Piletimüük kõigile mängudele toimub UEFA kodulehel. Registreerimine lõpeb 12. juulil Eesti aja järgi kell 16, misjärel toimub kõigi soovijate vahel loos ning UEFA võtab augustikuu jooksul ühendust registreerunutega, et teavitada kas nende avaldus on osutunud edukaks. Piletiostu soovi puhul ei ole oluline registreerimisjärjekord.

UEFA ’Fans first’ programmi osana pakutakse pileteid, mille eest jääb tasumata, esmajärjekorras nendele fännidele, kelle piletisoov jäi esialgu rahuldamata. Seetõttu julgustab UEFA vaatamata suurele nõudlusele kõiki soovijaid pileteid taotlema.

Rohkem infot piletite kohta leiab UEFA kodulehelt (inglise keeles).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles