Võrkpallikoondise peatreener Cretu: kui näen meeskonda nii võitlemas, ei saa ma pettunud olla

Postimees Sport
Copy
Gheorghe Cretu.
Gheorghe Cretu. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Eesti võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu ei olnud ülemäära pettunud pärast kaotust Türgile. 

«Oli võrdne mäng, mõlemal meeskonnal olid võimalused mäng ära otsustada. Kui näed meeskonda nii võitlemas, ei saa väga pettunud olla,» olid peatreener Cretu esimesed mõtted pärast kohtumise lõppu.

«Me andsime liiga lihtsalt punktid esimeses geimis ära. Geimi lõppudes oleks ise pidanud asjad ära otsustama ja pallid maha lööma. Eks läheb aega, kui meeskond uuesti kokku harjub mängima. See oli minu otsus täna sellise meeskonnaga välja minna, mina olen vastutav, kui meeskond polnud täna parim. Üldiselt oleme siiski edasimineku teinud,» lausus Cretu.

Meeskonna libero Rait Rikberg võttis kohtumise kokku sõnadega: «Kuna tippspordis loeb tulemus, läks meil halvasti. Kui vaadata koondise seisu enne turniiri ning põhimängijate seisu, siis näitasime, et suudame mängida ja võidelda. Ainus mis puudu jäi oligi tulemus, mängupildiga olen ma rahul.»

«Euroopa meistrivõistluste korraldamine on väga suur tunnustus meie võrkpallile, mis saaks veel parem olla, kui Euroopa tipud siia mängima saada. Ma ei anna sõna, kas olen siis platsil või platsi kõrval, aga kohal olen ikka,» kinnitas Rikberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles