Jaanipühade klassika: Virtsu sadam on Saaremaale sõitjatest umbes (2)

Copy

Saaremaa vahet sõitvale praamile on järjekord pealtnägija sõnul paar kilomeetrit pikk.

Klienditeenindaja Kaie sõnul järjekord või ooteaeg väga pikk ei ole. Suur osa on broneeringutega masinaid, kes ootavad väljumist oma reisile. Praegu on sadamas kaks ja pool rivi masinaid ja tuleb vaikselt broneeringumasinaid ühte ritta.

Tunnis käib kolm praami. Üks praamidest sõidutab üldjärjekorra masinaid ja kaks suurt praami võtavad 70-75 protsenti broneeringumasinaid. Praam käib iga 20 minuti tagant. 

Reis Saaremaa liinil kestab 27 minutit.

Postimehe lugeja ootas järjekorras kaks tundi ja nüüd peaks ta saama praamile poole viie paiku. Inimesed hakkasid liikuma juba reedel saartele. Praamid.ee järgi on esmaspäeval alates kella kaheksast hommikust välja müüdud kõik sõidukitele mõeldud kohad Kuivastu-Virtsu liinil. Ka Hiiumaalt mandrile on esmaspäeval kõik reisid välja müüdud. 

Reformierakonna juhatuse liige ja europarlamendi saadik Urmas Paet ütles Postimehele Hiiumaa järjekorras seismise kohta, et: «Polnud hullu. Need, kes polnud varem piletit ostnud, said hiljemalt järgmise praamiga. Ehk kokku kaks tundi ootamist.»

Lugeja, kes sõitis Vormsile kella seitsmese praamiga, sai ilma pikalt ootamata praamile, kuna hoolikad autojuhid on Rohuküla sadama parklatesse oma autod jätnud.

Lisaks tuleb maanteeameti sõnul pühadeks Saaremaale ja Hiiumaale sõitjatel arvestada teetööde tõttu pikeneva sõiduajaga. Maanteeamet palub liiklejail varuda piisavalt lisaaega sadamatesse jõudmiseks, et parvlaevale kiirustades mitte seada ohtu ennast ja kaasliiklejaid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaanipäeva-eelne logistikasõlm. #eestisaared

A post shared by Urmas Paet (@urmas.paet) on

22.06.2019 algavad liikluspiirangud: Lääne maakonnas Haapsalu–Laiküla maanteel Liivaküla (km 8,0–8,1) ja Rannajõe (km 20,4–20,5) lähistel on kehtestatud kiiruse piirang kell 12.00-16.00 seoses Haapsalu XIX rattavõistlusega. Rattavõistluse teekond läbib ka piirkonna kõrvalmaanteid ning toob seal kaasa liikluskorralduse muudatusi.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles